reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Jak labolatorium moglo pomylic grupe krwi ?
Kobieto ty powinnas o odszkodowanie walczyc bo oni ci wielka krzywde zrobili !
Masz lekarza ktory zna sie na konflikcie ? Mialas badane miano przeciwcial ?
Ciaza musi byc kontrolowana przez fachowcow bo nieleczony konflikt moze prowadzic do obrzeku plodu i anemi dziecka (przez twoje przeciwciala ktore powoduja rozpad krwinek czerwonych u plodu) a to moze prowadzic do najgorszego.
Konflikt serologiczny to nie przelewki ale bedac pod stala opieka fachowca masz duze szanse na szczesliwy final ! Czego bardzo ci zycze !
AgatkkaK ponawiam pytanie.
Zainteresowalam sie tematem gdyz u mnie tez pojawil sie konflikt

Happy mam ja tez nie mam objawow. I pamietajac z pierwszej ciazy to wiedz ze oby tak pozostalo jak najdluzej.
Nic sie nie martw

reklama
Hej kochane mamusie, robilam pierwszy test bhcg w 29 dc wyszlo 363, powtorzyłam po 24h i wyszlo 858 i dzis znów po 72h i mam 2536, powiedzcie czy na 34dc to jest dobry wynik i czy przyrost jest ok. U ginekologa nie bylo jeszcze nic widac w tym 29dc i bardzo sie martwię, tym bardziej, ze o dziecko staralismy sie kilka lat i jest to absolutny cud !

Do góry