reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

ja polecam na gardło tabletki dla kobiet w ciąży *spam*. Są też krople do nosa tej firmy i bardzo dobre. Syropu u mnie w aptekach nie było, ale podobno jest też bardzo dobry :) No i najważniejsze, że to specjalnie dla ciężarówek :D

Miłego dnia dziewczynki :) :*

reklama
Anik ściskam mocno. Przykro mi bardzo.
Ja leżę z 2 na sali jedna ma też nie rozwijającą się ciążę a druga w ciąży i z krwiakiem. Masakra
Ja się czuję lepiej ale zawroty są nadal.

Anik bardzo mi przykro:( sciskam Cie!

ckai3e3kikq3p3qp.png

Powiem szczerze, że nigdy nie słyszałam o nierozwijającej się ciąży. Właśnie o tym poczytałam i jestem cała roztrzęsiona :sad:

reklama
Anik ukochana Nasza ściskam Cię mocno. Cały czas miałam Cię w główce :-* Przykro mi bardzo i pomodle się za Was :-* wierzę że szybko dojdziesz do siebie i wrócisz do Nas nawet z inną datą porodu jako ciężarna. Oczywiście chcemy żebyś z Nami była cały czas, żebyśmy mogły Cię wspierać. Ściskam Cię mocno.

Witaj Kasiu :-)

Dziewczyny to piękne terminy mamy, ja na 09.09.2016:)

Jedzcie na zdrowie. :-)

Ja nie spałam cała noc, o 4 miałam luźne załatwianie i teraz znowu. Nie wiem od czego :(
Wróciłam z uczelni, praca ma być gotowa na 26.02 wreszcie to zdam!! :):)
Weszłam do domu, a kot za mną w końcu przyszedł do łazienki wskoczył mi na kolana i się ocierał, łasił, położył się na kolanach i łapką do buzi mi sięgał:) potem zszedł tracił nosem moją kurtkę bo wsi nisko i znowu wskoczył i się łasił. Kurcze jakie to miłe, że zwierzę tak bardzo może się stesknić, a przecież wyszłam dopiero o 8.

Do góry