reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Cześć.
Są wyniki. Przyrost bety jest minimalny praktycznie. Można powiedzieć, że na granicy błędu laboratoryjnego. W poniedziałek muszą powtórzyć ale... nadzieja umarła ostatnia. To już jest koniec.

Dziękuję za podpowiedzi w sprawie leków, ja jednak nie chcę brać nic bez zgody lekarza żeby nie zaszkodzić Maleństwu, zwłaszcza że i tak muszę brać dosyć "mocne" leki na swoje schorzenie:frown:
Ja biorę oscilococinum profilaktyczne 1 raz w tygodniu- tak mi poradziła pediatra w przychodni w której pracuję.
Też mam cichą nadzieję, że w poniedziałek na prenatalnych może poznamy już płeć dziecka- obydwoje z mężem chcielibyśmy dziewczynkę ale z chłopca też będziemy się bardzo cieszyć żeby tylko zdrowe było.

Anik bardzo Ci współczuję. Nie wiem co powiedzieć, jest mi bardzo przykro i strasznie mi Cię żal. Mam nadzieję że nie jesteś teraz sama.

Anik kochana bardzo mi przykro ale napewno za niedlugo znow bedziesz szczesliwa ciezaroweczka, lepiej ze stalo sie to teraz niz mialo by sie stac pozniej. Pewnie nie bedziesz chciala z namo zostac ale chociaz dawaj nam znac co u Ciebie. A my bedziemy Ci mocno kibicowac za szybkie zafasolkowanie:)

HappyMum89 trzymam mocno kciuki byś była w gronie osób które mają otrzymać "Umowę o pracę " :tak::tak:
Ja też pracuję (pracowałam) na umowie zlecenie ale mam odprowadzane składki więc spokojnie mogę siedzieć na L4:unsure:
Marzena08 już wyczerpałaś limit złych wyników teraz ma być tylko dobrze!:confused:
Mam nadzieję że ten krwiak szybko się wchłonie :tak:

No mam nadzieję ;) Dzięki ;)

Marzena08 trzymam && żeby krwiak się wchłonął. Oszczędzaj się ile możesz i łez to szybciej zniknie - przerabialam to.

Dzięki ;*

Ja mam wybrane tylko dla chłopca Wojtuś , a dla dziewczynki mam kilka na oku<tylko ja> Iga , Hania , Lea mi się zaczęło podobać a mojemu nie więc na pewno nie przejdzie zatwierdzenia ;)) Dobrze że do chłopca byliśmy zgodni hahah .

Hess gratuluje udanej wizyty ;)
Ja też biorę luteinę miałam 2 tyg przerwy i teraz znowu
Witam nowe dziewczyny ;)
No właśnie chyba luteina średnio mi pomaga bo po miesiącu brania nadal mam plamienia. Dlatego w środę napisałam smsa do mojego lekarza czy to normalne,a on odpisał że jeśli nie mam innych dolegliwości to mam dalej brać i zobaczymy w poniedziałek jak będę u niego na bad. prenatalnych, więc pozostaje mi czekać do tej wizyty i mieć nadzieję że się nie myli . Ten lekarz ma bardzo dobre opinie i koleżanka, która prowadziła u niego dwie ciąże poleciła mi go. Natomiast ja mam mieszane uczucia co do niego i ciągle się zastanawiałam czy to lekarz dla mnie. To moja pierwsza ciąża i czasami jestem trochę zagubiona w tym wszystkim, tzn . wybór dobrego lekarza, miejsca porodu...
Ja brałam luteinę dopochwowo i duphaston i miałam plamienia dopiero luteina pod język i leżenie mi pomogło/.

Ale dziewczyny się rozpisałyście! tyle zaległości miałam;)

Anik mocne przytulasy;*

Ach, zapomniałam napisać, że jeśli chodzi o Wołomin, to o znieczuleniu możesz zapomnieć. Chyba, że cesarka :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
A ja właśnie słyszę lub czytam sprzeczne opinie o Międzylesiu, jedni bardzo zadowoleni a drudzy odradzają, ostatnio mój mąż rozmawiał ze znajomym i ten mówił że tam jest bardzo źle i że stracili dziecko.
Mi pozostaje mieć nadzieję że jeśli ostatecznie zdecyduję się na Wołomin to wytrzymam bez znieczulenia-bo może wcale nie będzie tak bardzo bolało albo będę miała cesarkę...zobaczymy.
My będziemy chyba tam chodzić do szkoły rodzenia. A Ty chodziłaś tam albo może się wybierasz?

reklama
Anik, bardxo mi przykro. Miałam nadzieje, że jednak ta beta pójdzie dużo w góre. A może i tak będzie. Moja ciąża o 2 tyg do tyłu była od początku ciąży i dopiero w czwartek jak myślałam, że dopiero 10tc okazało się, że maluszek nadrobił i 12tc jest. Trzeba być dobrej myśli.

Do góry