reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Hej. Bylam dziś u ginekologa. Z moich obliczeń wynikało ze to 7 tydzień jednak Pani doktor powiedziała ze to 5 tydzien, kazala przyjsc za tydzień zobaczyc czy wszystko dobrze i czy płód się rozwija. Na usg widać już pęcherzyk także żywię nadzieję, że będzie dobrze ;)
Anik strasznie Ci współczuję....
Podbijamy Wrzesień !!!
Witam i życzę spokojnej Ciazy

reklama
Witaj CzekamNaMojCud Jak liczyłaś tygodnie, od ostatniego dnia miesiączki czy od owulacji? Może stąd wyszła ta różnica 2 tygodni.

Aluśka w szkole awantura na całego bezwzględnie dyr poinformuj.
Gwiazdy ja wiem, że mnie dziś nosi ale moja macica zaczęła się poszerzać :D
Co powiedziałybyscie na grilowany oscypek z żurawiną? Aż się boję mężowi powiedzieć przecież przegoni mnie na koniec świata :eek::cool:

Sreberko ale bym jadła takiego oscypka :D Ale tam gdzie mieszkam nie ma dobrych niestety :( Jedynie te z supermarketu.

Jestem ciekawa czy dziewczyny z Warszawy wybrały już szpital w którym chcą rodzić? Mój lekarz pracuje m. in. w Wołominie, a to niedaleko ode mnie. Tydzień temu byłam tam w szpitalu żeby się zorientować jak tam jest i w Międzylesiu bo to też blisko. Bardziej podoba mi się chyba w Wołominie ale tam podobno jest kiepsko ze znieczuleniem, bo jest jeden anestezjolog na cały szpital. A ja boję się że będzie bardzo bolało i że będzie problem z tym. W Miedzylesiu jest podobnie i moja siostra mówi że znieczulenie zewnątrzoponowe to wcale nie jest standard na żądanie pacjentki tak jak piszą na stronach szpitali w ramach programu "rodzenia po ludzku"... Co o tym myślicie?

Co powiedziałybyscie na grilowany oscypek z żurawiną? Aż się boję mężowi powiedzieć przecież przegoni mnie na koniec świata :eek::cool:
Nie rob smaka :p
Ja bardzo nerwowo przechodze ta Ciaze ,wszystko mnie irytuje ,wkurza ,doprowadza mnie do szalu nawet pierdoła ,zly dzień kasjerki w sklepie ,kolejki ,chaos ,wszystko wręcz ! Od kilku tyg. Nie nadaje się do życia w społeczeństwie :)

reklama
Hej właśnie zauważyłam ze Tez masz termin na 5 :)))

Do góry