reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Kobietki na mdlosci i wzdęcia pomaga mi napar z mięty, serdecznie polecam ;)
Dzięki:-) :) Ja czasami piję miętę bo lubię ale nie bardzo mi pomaga jak już mam wzdęcia na maxa. Trochę jestem do nich przyzwyczajona bo mam chorobę Crohna i przez kilka lat wzdęcia były na porządku dziennym ale przez dłuższy czas już ich nie miałam i było mi z tym super a teraz znowu są:no2:

Aa :)) no chyba tak :) ja mam marzec i grudzień -6 na dodatek wiec mikolajkowa dziewczyna I teraz Wrzesien

Sreberko Ja też lubię wrzesień :) 20 września data mojego ślubu, ja urodziłam się 6 września a mój mąż 9 września :D

kaaasia2 jeść się chce a na jedzenie patrzeć nie mogę :( rzadko kiedy mi coś posmakuje.

Martya ja podobnie, piłam ,pomagała, cukierki miętowe ssałam a teraz nie mogę patrzeć.. ja na wzdęcia silniejsze biorę espumisan, z zalecenia mojej gin...

Ja też lubię wrzesień...Ja się urodziłam 1.09 mąż 15.09 a 10.09 mamy rocznicę (co prawda poznania się) ale też ważne :) No i najważniejsze jak Maleństwo się urodzi to już w ogóle wrzesień będzie ulubiony :)

Dla mnie wrzesień to najwspanialszy miesiąc w roku :) Męża poznałam 1 września jak trafiliśmy do jednej klasy w gimnazjum ale wtedy nie zwracaliśmy na siebie zupełnie uwagi :D

Kobietki powiedzcie a jak znosiłyście ciąże latem? Mnie straszą że spuchne i będę czuła się strasznie

reklama
Ja jak będę u ginekologa w poniedziałek to muszę go zapytać co mogę brać. Przed ciąża espumisan mi nie pomagał tylko ulgix max ale nie chcę teraz sama brać bez konsultacji lekarza. Moja koleżanka brała w ciąży na zgagę rennie, ale ja wolę najpierw zapytać czy też mogę to brać.

Do góry