reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

aluśka poprosiłam położna o coś przeciwbólowego żeby móc zasnąć wiec dala nospe w zastrzyku bo nic więcej w ciąży nie można.
A chciały żebym się chociaż trochę przespała

reklama
Ja tez biore luteine od konca 5tc bo mialam krotki epizod z plamieniem. Krotki, bo ustapilo po kilku godzinach i jestem pewna ze bylo spowodowane wylacznie stresem:( jednak mam brac caly czas do konca 16tc.

ckai3e3kikq3p3qp.png

KasiaRo, tak patrzę na Twój suwak - masz termin na 8 września? :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

U mnie jak nie urok to sraczka...ehhh....nie pisałam Wam wcześniej ale zadzwonili do mojego męża ze szkoły kolo 15.00 żeby córkę zabrać bo źle się czuje...poszłam po nią okazało się że leżała sobie w świetlicy w kąciku na dywanie bladziutka i nie miała siły się podnieść (kużwa jakby nie mogli jej położyć na kozetce u pielęgniarki:baffled:)...żeby ją zabrać do domu musiałam zadzwonić po małżonka by podjechał pod szkolę samochodem mimo że mieszkamy niedaleko ale bidulka ledwo włóczyła nogami do szatni a co mówić jakby miała jeszcze dojść do domu..
w domu zmierzyłam jej temp. to miała 38,3 później już tylko podskoczyło powyżej 39,1 po leku spadło ale teraz znow temp. zaczyna rosnąć a do tego brzuch ją boli :no2:...nie dawno antybiotyk skończyła a tu znowu się coś przypałętało :realmad:

reklama
Do góry