reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Acgug Ty miałaś dziś wizytę ?

Marzen trzymam kciuki&&&

Anik jak się czujesz? Kochana do soboty będziesz w szpitalu ? Szpitalnego jedzenia nie dostajesz?

Molly powiedziałam o tym bolu w pachwinie, pani doktor bardzo się zdziwiła, powiedziała, że jajniki w ciązy odpoczywają. Może to rzeczywiście macica.

Ja już po wizycie, pomierzyła maluszka. Mam książeczkę, mnie pielęgniarka też ważyła i ciśnienie mierzyła.
I mam pytanie do was

Toksoplazmoza :
IgG : (chyba -) 0,10
IgM: 0,080

Różyczka:
IgG: 4630
IgM: 0,81

TSH 1,388 to dobre wyniki ??
Nie ja wizytę mam 17 lutego

KasiaMarysia23 dostaje. Ale mąż mi przynosi kanapki z domu - lepsze są. Sam się zaoferował wiec w szpitalu tylko obiad jem

Toksoplazmoza :
IgG : (chyba -) 0,10
IgM: 0,080

Różyczka:
IgG: 4630
IgM: 0,81

TSH 1,388 to dobre wyniki ??

Nie masz toksoplazmozy (to dobrze) i nie chorowalas na toksoplazmoze wczesniej, bo nie masz przeciwcial. Musisz uwazac zeby teraz nie zlapac.

Na rozyczke natomiast chorowalas i masz przeciwciala, ktore chronia przez zakazeniem.

ckai3e3kikq3p3qp.png

Ostatnia edycja:
Anik wiesz, szczerze to nie wiem co Ci napisać. Bardzo mi przykro.
A może jednak coś jeszcze się zmieni?
Dobrze, że masz męża blisko.
To Ty będziesz w szpitalu do soboty?
Pozdrawiam

Anik, przykro mi kochana :*

Ja dopiero co do domu dotarłam. Zaraz musze zjeść śniadanie, bo nie było czasu. Rano dzieci do przedszkola zawiozłam i później do lekarza. Pani Doktor trochę się spóźniła i zamiast wejść 9:30 weszłam 9:50. Ale za to z wizyty jestem bardzo zadowolona. Maluszek mierzy ponad 47mm i o prawie dwa tygodnie nadgonił. Dzisiaj jestem w 11tc i 4d. Termin przesunął mi się z 5.09 na 24.08. Mam nadzieję, że pozwolicie mi u Was zostać, bo jakoś z wami się zżyłam. Ostatnio zle się czułam i teraz też i Pani Doktor powiedziała, że mogę tak się czuć, bo dzieciaczek szybko nadgonił:) Kolejną wizytę mam 18.02 na 15:45.

Ja dopiero co do domu dotarłam. Zaraz musze zjeść śniadanie, bo nie było czasu. Rano dzieci do przedszkola zawiozłam i później do lekarza. Pani Doktor trochę się spóźniła i zamiast wejść 9:30 weszłam 9:50. Ale za to z wizyty jestem bardzo zadowolona. Maluszek mierzy ponad 47mm i o prawie dwa tygodnie nadgonił. Dzisiaj jestem w 11tc i 4d. Termin przesunął mi się z 5.09 na 24.08. Mam nadzieję, że pozwolicie mi u Was zostać, bo jakoś z wami się zżyłam. Ostatnio zle się czułam i teraz też i Pani Doktor powiedziała, że mogę tak się czuć, bo dzieciaczek szybko nadgonił:) Kolejną wizytę mam 18.02 na 15:45.
Super wiadomości. Dopiero będziesz jeść śniadanie? Ja jak nie zjem czegoś zaraz po wstanie z łóżka to masakra się ze mną dzieje.

reklama

Super !! Pewnie ze chcemy żebyś została z nami :)

Ja 25 lutego mam dopiero , a czemu Ty masz tak często wizyty?

Do góry