Paulinka.1232
Fanka BB :)
TSH to na pewno dobry wynik na reszcie się nie znam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ja wizytę mam 17 lutegoAcgug Ty miałaś dziś wizytę ?
Marzen trzymam kciuki&&&
Anik jak się czujesz? Kochana do soboty będziesz w szpitalu ? Szpitalnego jedzenia nie dostajesz?
Molly powiedziałam o tym bolu w pachwinie, pani doktor bardzo się zdziwiła, powiedziała, że jajniki w ciązy odpoczywają. Może to rzeczywiście macica.
Ja już po wizycie, pomierzyła maluszka. Mam książeczkę, mnie pielęgniarka też ważyła i ciśnienie mierzyła.
I mam pytanie do was
Toksoplazmoza :
IgG : (chyba -) 0,10
IgM: 0,080
Różyczka:
IgG: 4630
IgM: 0,81
TSH 1,388 to dobre wyniki ??
Toksoplazmoza :
IgG : (chyba -) 0,10
IgM: 0,080
Różyczka:
IgG: 4630
IgM: 0,81
TSH 1,388 to dobre wyniki ??
Trzymaj sie. Może jeszcze coś się zmieni. Mam taką nadzieję. Ściskam mocno.Tak do soboty najmniej
Super wiadomości. Dopiero będziesz jeść śniadanie? Ja jak nie zjem czegoś zaraz po wstanie z łóżka to masakra się ze mną dzieje.Anik, przykro mi kochana :*
Ja dopiero co do domu dotarłam. Zaraz musze zjeść śniadanie, bo nie było czasu. Rano dzieci do przedszkola zawiozłam i później do lekarza. Pani Doktor trochę się spóźniła i zamiast wejść 9:30 weszłam 9:50. Ale za to z wizyty jestem bardzo zadowolona. Maluszek mierzy ponad 47mm i o prawie dwa tygodnie nadgonił. Dzisiaj jestem w 11tc i 4d. Termin przesunął mi się z 5.09 na 24.08. Mam nadzieję, że pozwolicie mi u Was zostać, bo jakoś z wami się zżyłam. Ostatnio zle się czułam i teraz też i Pani Doktor powiedziała, że mogę tak się czuć, bo dzieciaczek szybko nadgonił Kolejną wizytę mam 18.02 na 15:45.
Super !! Pewnie ze chcemy żebyś została z namiAnik, przykro mi kochana :*
Ja dopiero co do domu dotarłam. Zaraz musze zjeść śniadanie, bo nie było czasu. Rano dzieci do przedszkola zawiozłam i później do lekarza. Pani Doktor trochę się spóźniła i zamiast wejść 9:30 weszłam 9:50. Ale za to z wizyty jestem bardzo zadowolona. Maluszek mierzy ponad 47mm i o prawie dwa tygodnie nadgonił. Dzisiaj jestem w 11tc i 4d. Termin przesunął mi się z 5.09 na 24.08. Mam nadzieję, że pozwolicie mi u Was zostać, bo jakoś z wami się zżyłam. Ostatnio zle się czułam i teraz też i Pani Doktor powiedziała, że mogę tak się czuć, bo dzieciaczek szybko nadgonił Kolejną wizytę mam 18.02 na 15:45.