reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
CzekamNaMojCud, gratuluję
Ja dzisiaj też dużo owoców kupiłam. Bez mandarynek i jabłek nie dałabym rady. Ale do tego kupiłam jeszcze banany, kiwi i mango. Jutro sałatkę owocowa zrobię.
Nie wiem dlaczego napisałam, że 11-go w środę mam wizytę. Coś mi się z tą środą ubzdurałoPrzecież to czwartek jest.
A na którą masz wizytę ?? Ja na 8.30
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Jane, szybkiego powrotu do zdrowia dla córci.
KasiaMarysia23, dasz radę
Ja mam na 9:30, ale muszę o 5:00 wstać, bo tabletki i dzieci do przedszkola trzeba zawieść.
KasiaMarysia23, dasz radę
Hej, wiecie może jak to jest z lataniem w ciaży, czy to naprawdę takie niebezpieczne? Mieszkam w Szkocji a tu słońca nie uświadczysz w te wakacje były 3 dni na krótki rękawek..... Także chcielibyśmy polecieć gdzieś, a pierwsza wizyte mam dopiero za4 tygodnie!! Dramat, olewaja tu kobiety i dlatego zapisałam się do was, żeby chociaż wiedzieć co i jak, ale przyznam, że przeraż mnie to coraz bardziej, że już wiecie czy wszystko jest ok, a jak nie to działacie, żeby naprawić co się da. Czasami mam już takie myśli, że nie jestem w ciaży i że to wszystko okaże się lipa, tym bardziej w pracy bo tam już musiałam ich poinformować. Generalnie zrobiłam 3 testy... Ale nie wiem dziwnie tak nie móc sie upewnić. Sorry musiałam się wyżalić
Acgug
A gdzie mieszkasz? Szczerze to nie wiem jak to jest z lataniem w ciąży.Hej, wiecie może jak to jest z lataniem w ciaży, czy to naprawdę takie niebezpieczne? Mieszkam w Szkocji a tu słońca nie uświadczysz w te wakacje były 3 dni na krótki rękawek..... Także chcielibyśmy polecieć gdzieś, a pierwsza wizyte mam dopiero za4 tygodnie!! Dramat, olewaja tu kobiety i dlatego zapisałam się do was, żeby chociaż wiedzieć co i jak, ale przyznam, że przeraż mnie to coraz bardziej, że już wiecie czy wszystko jest ok, a jak nie to działacie, żeby naprawić co się da. Czasami mam już takie myśli, że nie jestem w ciaży i że to wszystko okaże się lipa, tym bardziej w pracy bo tam już musiałam ich poinformować. Generalnie zrobiłam 3 testy... Ale nie wiem dziwnie tak nie móc sie upewnić. Sorry musiałam się wyżalić
KasiaMarysia23
Hej, wiecie może jak to jest z lataniem w ciaży, czy to naprawdę takie niebezpieczne? Mieszkam w Szkocji a tu słońca nie uświadczysz w te wakacje były 3 dni na krótki rękawek..... Także chcielibyśmy polecieć gdzieś, a pierwsza wizyte mam dopiero za4 tygodnie!! Dramat, olewaja tu kobiety i dlatego zapisałam się do was, żeby chociaż wiedzieć co i jak, ale przyznam, że przeraż mnie to coraz bardziej, że już wiecie czy wszystko jest ok, a jak nie to działacie, żeby naprawić co się da. Czasami mam już takie myśli, że nie jestem w ciaży i że to wszystko okaże się lipa, tym bardziej w pracy bo tam już musiałam ich poinformować. Generalnie zrobiłam 3 testy... Ale nie wiem dziwnie tak nie móc sie upewnić. Sorry musiałam się wyżalić
No ja niestety nie wiem jak to do końca jest z tym lataniem.. Ale chcesz lecieć już teraz?? Uważaj , bo panuje wirus Zikka .
Acgug
A sorki w Szkocji doczytałam dopieroA gdzie mieszkasz? Szczerze to nie wiem jak to jest z lataniem w ciąży.
Acgug
Nooo podobno wirus jest juz w Hiszpanii. Mam nadzieje, ze do nas nie dotrze.No ja niestety nie wiem jak to do końca jest z tym lataniem.. Ale chcesz lecieć już teraz?? Uważaj , bo panuje wirus Zikka .
alevandra
Aktywna w BB
Będziesz żyła spokojnie☺ A który to tydzień u Ciebie?
Dziś zaczął się 9 tydzień.
alevandra męczyły Cię nudności ? u mnie praktycznie żądnych objawów, jedynie piersi nabrzmiałe i brzuch czasem zaboli a no i mogłabym spać z 24/24![]()
Męczą mnie nudności od początku ale wczoraj to chyba było apogeum. Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej. Bardzo pomogła mi mięta na wymioty.
reklama
CzekamNaMojCud
Początkująca w BB
Mięta bardzo dobra sprawa, pije profilaktycznie moze dlatego nie mam nudności; )