reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Hejka :biggrin2:

Dzisiaj nie siorka wyciągnęła na zakupy i szczerze powiem że z trudem się opanowałam żeby nie kupić jakiś śpioszków czy chociaż bodziaka...nawet siostra mnie upominała że jeszcze przyjdzie czas na takie zakupowe szaleństwo :zawstydzona/y: więc na pocieszenie kupiłam sobie biustonosz i dla swoich dziewczynek getry bo to akurat ma u nas popyt :wink:

Sprawdziłam sobie płeć na tych kalendarzach chińskich i na jednym wychodzi mi chłopiec a na drugim dziewczynka :eek: więc jakby nie patrzeć któryś na pewno się sprawdzi ;-) ;):laugh2:

O zakupy☺ tez musze się wybrać bo moja Gwiazda powyrastala z wszystkiego. A i dla siebie coś bym kupiła.

U mnie w tych kalendarzach wychodzi chłopak i dziewczynka ;D
CzekamNaMojCud gratuluję ;)
Kurde coś bym zjadła ale nie wiem co chodzę co pięć minut do lodówki i biorę różne rzeczy i ciągle to nie to ;<

CzekamNaMojCud gratulacje☺
Marzen.08 ja też mam smaki. Zjadłam jajka z majonezem i ogórkiem kiszonym. Z jadłabym coś takiego ostrego i bardzo niezdrowego.
Nawet dziś nie posprzatalam tak mi się nie chciało.

CzekamNaCud gratulacje, na kiedy termin?

Mi z kalendarza chińskiego wychodzi DzIewczynka. Fajnie jakby się sprawdziło :)

Całe szczęście dziś czuję się już lepiej. Przynajmniej nie wymiotuje. Będę żyła :)

reklama
KasiaMarysia23 z obliczeń wynika, że 27 września, ale czekam na potwierdzenia info przez lekarza :)

Dzięki dziewczyny za gratulację :)

Ja od kilku dni kubusia pije namiętnie :)

Do góry