reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Anik no to super :-) odpoczywaj jeśli masz okazję. Narobilas mi smaka na polędwiczki z KFC tzn bismarta ;P

Ja czekam 11 na wizytę, dowiem się wyników może, bo to na NFZ.

reklama
KasiaMarysia23 państwowo zrobiłam te badania i tak samo też mam je powtórzyć...w poprzednich ciążach chodziłam prywatnie i jakoś tamten lekarz nie wpadł na pomysł żeby mi takie badania zlecić :dry:
magda lena82 dzięki za pocieszenie:tak:
anik a ja mam ochotę na Big Mac-a ale już nie będzie katować malżonka żeby leciał mi go kupić...przynajmniej nie dzisiaj ;-) ;):laugh2:

U nas jest ten minus, że do najbliższego Maca albo KFC jest prawie 40km w jedną stronę, wiec za często nie mozna :( dzisiaj akurat ma na trasie po drodze wiec się cieszę ;)
Z Maca najbardziej lubię kurczakburgera z tym sosem salsa... I Fish jest pycha

aluśka ja miałam bardzo podobny wynik, bo 376...a co to jest ta awidność? mi gin powiedziała, że wszystko ok i nawet nie trzeba powtarzać badania, a teraz się zmartwiłam :(

anik mniam, mniam, ale bym zjadła cokolwiek z KFC :( ale u mnie nie ma. Choć z drugiej strony dobrze, bo mam takie smaki w tej ciąży własnie, to bym codziennie ich odwiedzała :p

Molly_88 a ten drugi wynik miałaś ujemny? mi niestety ten lekarz nie powiedział że wynik jest dobry czy też że nie mam się czym martwić...tylko odczulam wręcz odwrotne wrażenie po tym jak kazał w miarę szybko (czyt. w poniedziałek) powtórzyć badanie :unsure::confused:

ta da dam ....udało mi się jakoś wcisnąć suwaczek ;-) ;)

aluśka tak, drugi wynik miałam ujemny... kurcze teraz się zastanawiam, czy nie powtórzyć. Niby mnie moja gin zapewniła, że wszystko dobrze, ale jakoś tak...a co to jest ta awidność?

aluśka anik mniam, mniam, ale bym zjadła cokolwiek z KFC :( ale u mnie nie ma. Choć z drugiej strony dobrze, bo mam takie smaki w tej ciąży własnie, to bym codziennie ich odwiedzała :p
Tez się cieszę, że są daleko ;)
Wynikami się nie martw. Jeśli lekarka mówi, że jest ok to tak jest :)

reklama
Anik to tak jak u mnie Radom 45, Kielce 60 km. Ale mój Kamil mieszka w Radomiu wiec blisko ma :-) z Maca lubię lody ;D

Kurde nie stracie dziewczyny tymi wynikami :-(

Do góry