reklama
Acgug
Fanka BB :)
To poczekaj cierpliwie i bez stresu na wizytę, a na pewno dzidek juz bedzieWłaśnie od ostatniej miesiączki prawie 8 tydzień , ale powiedziała ze owulacja mogła
Być pózniej wiec od owu 6 lub mniej
gosia2808
Fanka BB :)
Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, nie cce Cie straczyc ale ja wlasnie tak nialam bylam w 6 tyg 3 dni i byl tylko pecherzyk, mnie to troche zaniepokoilo ale lekarz powoedzial ze czasem tak jest po 3 dniach dostalam delikatnego lrkkiego plamienia ale nie pojechalam do szpitala bo pomyslslam ze pewnie od badania a ze nie bylo krwi wiec bylam spokojna na nastepnej wizycie rowniez pusto, czekalam jeszcze jakis czas i niestety poszlam na zabieg ...Właśnie od ostatniej miesiączki prawie 8 tydzień , ale powiedziała ze owulacja mogła
Być pózniej wiec od owu 6 lub mniej
Mam nadxieje ze u cie ie wsystko ok bedzie. Trzymam kciuki
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Rosie a duphastonu ani nic podobnego Ci nie przepisał lekarz
Ja na pierwszym usg byłam wg lekarza w 4tc a wg bety w 5tc
Tez pęcherzyk z ciałkiem żółtym
Ja na pierwszym usg byłam wg lekarza w 4tc a wg bety w 5tc
Tez pęcherzyk z ciałkiem żółtym
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Rosie, kciuki aby było wszystko w porządku. Tylko dziwne, że żadnych leków na podtrzymanie nie dostałaś. U mnie serduszko biło 8 tyg od owu, a z ust to 6 tydz. Jeżeli masz możliwość idź do innego lekarza.
Dzisiaj nie bardzo do mnie dzień. Po odwiezieniu dzieci do przedszkola i po zjedzeniu śniadania nie bardzo się czułam. Jakieś zawroty głowy były i dwie godzinny snu dużo ni dały. Teraz zjadłam zapiekankę z kiełbaską i z ziemniakami i znowu leżę, bo brzuch mnie ciągnie. Muszę uważać. Trochę postoje i później pobolewa.
Dzisiaj nie bardzo do mnie dzień. Po odwiezieniu dzieci do przedszkola i po zjedzeniu śniadania nie bardzo się czułam. Jakieś zawroty głowy były i dwie godzinny snu dużo ni dały. Teraz zjadłam zapiekankę z kiełbaską i z ziemniakami i znowu leżę, bo brzuch mnie ciągnie. Muszę uważać. Trochę postoje i później pobolewa.
reklama