reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Właśnie od ostatniej miesiączki prawie 8 tydzień , ale powiedziała ze owulacja mogła
Być pózniej wiec od owu 6 lub mniej

reklama
JesCZe rozumiem pęcherzyk , ze za wcześnie
, przeraża
Mnie tylko to plamienie - jest różowe , nie mocno czerwone wiec z jednej strony pocieszające , a z drugiej martwi mnie strasznie

Właśnie od ostatniej miesiączki prawie 8 tydzień , ale powiedziała ze owulacja mogła
Być pózniej wiec od owu 6 lub mniej
Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, nie cce Cie straczyc ale ja wlasnie tak nialam bylam w 6 tyg 3 dni i byl tylko pecherzyk, mnie to troche zaniepokoilo ale lekarz powoedzial ze czasem tak jest po 3 dniach dostalam delikatnego lrkkiego plamienia ale nie pojechalam do szpitala bo pomyslslam ze pewnie od badania a ze nie bylo krwi wiec bylam spokojna na nastepnej wizycie rowniez pusto, czekalam jeszcze jakis czas i niestety poszlam na zabieg ...

Mam nadxieje ze u cie ie wsystko ok bedzie. Trzymam kciuki

Rosie a duphastonu ani nic podobnego Ci nie przepisał lekarz
Ja na pierwszym usg byłam wg lekarza w 4tc a wg bety w 5tc
Tez pęcherzyk z ciałkiem żółtym

Właśnie nie bo nie mieszkam w pl a tu raczej nie dbają
O utrzymanie wczesnej ciąży :/ wiec chyba tylko czekać mi pozostało

Rosie mam nadzieję ze u Ciebie wszystko się dobrze skończy :confused: trzymam kciuki!
Jane no i już tą drugą książkę też przeczytałam :-D

Rosie, kciuki aby było wszystko w porządku. Tylko dziwne, że żadnych leków na podtrzymanie nie dostałaś. U mnie serduszko biło 8 tyg od owu, a z ust to 6 tydz. Jeżeli masz możliwość idź do innego lekarza.

Dzisiaj nie bardzo do mnie dzień. Po odwiezieniu dzieci do przedszkola i po zjedzeniu śniadania nie bardzo się czułam. Jakieś zawroty głowy były i dwie godzinny snu dużo ni dały. Teraz zjadłam zapiekankę z kiełbaską i z ziemniakami i znowu leżę, bo brzuch mnie ciągnie. Muszę uważać. Trochę postoje i później pobolewa.

reklama
Mam nadzieję, że mam te przeciwciała - dziwne, lekarz widział wyniki, wie z karty że pracuję w przedszkolu i przeoczyłby tak ważną kwestię? :( Teraz się stresuję, ponieważ wizytę mam dopiero 24.02 :(

Do góry