reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
jane u mnie z tym karmieniem nie wyszło przez zbyt częste pobyty małej w szpitalu i jej zbyt krótkie wędzidełko pod językiem...a jak właśnie miała te 3,5 miesiąca to była w szpitalu z zapaleniem płuc...ja wówczas dostałam też gorączki i mnie dobę u niej nie było...a jak do niej przyjechałam to piersi w ogóle nie chciała wziąć do buzi i na tym się nasze karmienie piersią zakończyło...
mlodak trzymam kciuki żebyś na żadnego półpaścia nie zachorowała:confused:
Nie dziwię się ze jesteś przerażona:-( :(
Annam03 mleko z miodem i do łóżka wygrzewać się:sorry2:
Acgug, HappyMum89,gosia2808, !zi gratuluję udanych wizyt :-) :):-) :)
Urocze okruszki :biggrin2:
Molly_88 fajnie że wymioty dziś Ci nie męczyły:tak::tak:

Paulinka,1232 też ma wizytę u lekarza 16.02 ale u endokrynologa :rofl2:
Agulka1820 powodzenia na wizycie :-) :)...już niedługo....;-) ;)

Piękności :) moja w 6 tc była mini mini

To super że lepiej się czujesz:) Kochana może jabłko na noc? Ono usuwa osad :) najlepiej obrane sobie naszykuj:)

Śliczny bąbelek :) który tydzień ??

Ja dziś modliłam się nad mięsem ale otworzyłam fasolkę po bretońsku od mamusi i jem ze smakiem :) Dziś też mój dobry dzień, rano zjadłam parówkę :D jestem z siebie dumna :D
Wedlug @ 7 tydz 5 dzien

KasiaMarysia23 a nie mówiłam, że niedługo zaczniesz jeść ze smakiem?
Zrobiłaś mi smaka na fasolkę po bretonsku
Cieszę się z udanych wizyt. Oby tak dalej.
Co do karmienia piersią. Córkę karmiłam 11 miesięcy i teraz tez chciałabym tyle karmić.

Ja karmilam 3.5 miesiaca ale to byla dla mnie katorga. Przy kazdym przystawianiu do piersi mialam wrazenie ze zyletkami ktos mi je tnie tak bolalo. Mleka mialam za duzo bo mlody sie dusil i krztusil pijac, tak pod cisnieniem lecialo. Zaczelam sciagac i podawac butla a w ten sposob pokarm szybko zanikal. Mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej. Od 7 miesiaca leciala juz mi siara z piersi potrafilam miec cala mokra koszulke

reklama
Ja karmilam 3.5 miesiaca ale to byla dla mnie katorga. Przy kazdym przystawianiu do piersi mialam wrazenie ze zyletkami ktos mi je tnie tak bolalo. Mleka mialam za duzo bo mlody sie dusil i krztusil pijac, tak pod cisnieniem lecialo. Zaczelam sciagac i podawac butla a w ten sposob pokarm szybko zanikal. Mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej. Od 7 miesiaca leciala juz mi siara z piersi potrafilam miec cala mokra koszulke
Wiesz mnie bardzo bolaly brodawki jak zaczęłam przystawiac Małą w szpitalu. Krew się lala.
Dzięki pewnej położnej karmiłam tak długo bo ona podpowiedziala żebym karmiłam przez nakładki silikonowe. Dzięki temu przetrwalam karmienie. Tym razem zobaczymy jak będzie. Może będzie powtórka z rozrywki?☺

Do góry