reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Ja dzis wstalam o 9. Ja potrzebuje duzo snu. U mnie max 22 i juz jestem w lozku. Ciezko bedzie sie odzwyczaic. Moj syn budzil sie co 2 h w nocy. Nie wiem jak ja to przezylam ale bylam jak zoombie:)

reklama
Dzień dobry ;)
U mnie także piękna pogoda. Póki co nie wiem jakie plany na dziś.

Wybaczcie że nie udzielam się co do cc ale nie mam doświadczenia.

Ja leżę i czuje jak mnie wc woła, jeszcze kaszel mam z odruchami wymiotymi.
Dziewczyny można brać krople na żołądek??? Kurcze juz nie wiem czy ten brak apetytu jest normalny.

KasiaMarysia23 który tydzień u Ciebie?
Myślę, że jeśli masz mdłości to normalne, że odrzuca Cię od jedzenia. Trzeba to przetrwac

KasiaMarysia w 100% się z Tobą zgadzam. Szacunek dla Was dziewczyny. Ja to jestem zwłoki, a Wy biedne: przedszkola, szkoły, gotowanie, praca.

KasiaMarysia spróbuj coś zjeść, ja mam jak Acgug, jak nie jem to mi gorzej. Choć też czasem się zmuszam do jedzenia. Ale wiem, że to pomoże

reklama
Acgug zjem cukierka czekoladowego. Po nim może trochę się uspokoi.

Podziwiam dziewczyny, które mają dzieci i są w ciąży. Naprawdę wielki szacunek.
Wiesz co Kochana? Pamiętam mi w pierwszej ciąży pomagały cukierki dla dzieci z imbir em na chorobę lokomocyjną. Poleciła mi je moja gin.
A co do dzieci to ja mam dwójkę w domu ( córka i maz). No chociaż mi źle to musze się przełamać żeby np coś ugotować dla nich. Ale szczerze to wykonuje minimum obowiązków, robię to co muszę.

Do góry