reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Acgug - wiem, że to nie jest konieczne. Ja mam zamiar iść, to moja pierwsza ciąża i po prostu chcę być spokojniejsza. Generalnie chcę zrobić dla własnego zdrowia psychicznego. :)

reklama
Za porządki zabieram się jutro. Nie ma zmiłuj.
Ja wiem. Nie powinnam się martwić - ale to jest silniejsze. Tym bardziej, że często czuje się "tam" mokro i od razu blady strach. Ale mam nadzieję, że jednak wszystko będzie ok.
Przede mną badania - mam nadzieję, że wyniki tez będą w porządku.
Na obiad dojada barszcz biały z wczoraj. Smakuje tak samo dobrze ;)
Buraczki na barszcz tez kupilam. Mam za to często smaka na szpinak świeży. Kupiłam całe opakowanie i na kolacje sałatki robie.

Hess rozumiem Cię. Ja myślałam podobnie do Ciebie. Po prostu teraz jestem "madrzejsza" o pewne doświadczenia i myślę inaczwj☺

Acgug - spoko, rozumiem Cię. Chyba tak jest, że jak się samemu przez coś nie przejdzie, to nie chce się z czegoś zrezygnować :)

Acgug - tak, wiem. Jestem prywatnie zapisana na usg+PAPPA na 26.02. A 23.02 będę miała samo usg ( w ramach abonamenty) , bo w lux medzie nie robią PAPPA. Przynajmniej będzie wiadomo czy lekarze to samo stwierdzili :D

reklama
Marzen, kciuki aby było wszystko ok. Tylko nerwy w ciąży nie wskazane.

U mnie miały być kotlety ale coś mi się odwidziało i placuszki ziemniaczane zrobiłam:D

Anik, ja codziennie i to kilka razy sprzątam. Tylko, że u mnie jest tak, że wyjdę z pokoju to zaraz znowu sprzątanie mnie czeka. Moje dzieci umieją sprzątać, ale nie zawsze to robią i mnie bałagan od razu denerwuje.

Ja na PAPA w żadnej ciąży nie byłam. A teraz też nie idę, bo w tym czasie mam inne badania.

Co do cc to aż takie straszne są. Nigdy nie miałam i zawsze się obawiałam, że będę mieć. Teraz zależy od lekarza, ale na razie jeszcze nic nie mówiła.

Do góry