reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ja tak właśnie myślę jak Hess.
anik.
Mama Krzysia :)
Za porządki zabieram się jutro. Nie ma zmiłuj.
Ja wiem. Nie powinnam się martwić - ale to jest silniejsze. Tym bardziej, że często czuje się "tam" mokro i od razu blady strach. Ale mam nadzieję, że jednak wszystko będzie ok.
Przede mną badania - mam nadzieję, że wyniki tez będą w porządku.
Na obiad dojada barszcz biały z wczoraj. Smakuje tak samo dobrze
Buraczki na barszcz tez kupilam. Mam za to często smaka na szpinak świeży. Kupiłam całe opakowanie i na kolacje sałatki robie.
Ja wiem. Nie powinnam się martwić - ale to jest silniejsze. Tym bardziej, że często czuje się "tam" mokro i od razu blady strach. Ale mam nadzieję, że jednak wszystko będzie ok.
Przede mną badania - mam nadzieję, że wyniki tez będą w porządku.
Na obiad dojada barszcz biały z wczoraj. Smakuje tak samo dobrze
Buraczki na barszcz tez kupilam. Mam za to często smaka na szpinak świeży. Kupiłam całe opakowanie i na kolacje sałatki robie.
anik.
Mama Krzysia :)
Anik ja też mam teraz taki strach przez właśnie taki uraz do krwi na papierze z początku ciąży..
Dziewczyny anty hcv wyszedł mi dodatni jestem przerażona ;<
Czekam na tą wizytę a dzień tak strasznie mi się dłuży,,
Nie martw się proszę na zapas! Wszystko będzie dobrze!
Acgug
Fanka BB :)
Wiesz, ze usg i test Pappa wykonać trzeba w tym samym dniu?Acgug - spoko, rozumiem Cię. Chyba tak jest, że jak się samemu przez coś nie przejdzie, to nie chce się z czegoś zrezygnować
reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Marzen, kciuki aby było wszystko ok. Tylko nerwy w ciąży nie wskazane.
U mnie miały być kotlety ale coś mi się odwidziało i placuszki ziemniaczane zrobiłam
Anik, ja codziennie i to kilka razy sprzątam. Tylko, że u mnie jest tak, że wyjdę z pokoju to zaraz znowu sprzątanie mnie czeka. Moje dzieci umieją sprzątać, ale nie zawsze to robią i mnie bałagan od razu denerwuje.
Ja na PAPA w żadnej ciąży nie byłam. A teraz też nie idę, bo w tym czasie mam inne badania.
Co do cc to aż takie straszne są. Nigdy nie miałam i zawsze się obawiałam, że będę mieć. Teraz zależy od lekarza, ale na razie jeszcze nic nie mówiła.
U mnie miały być kotlety ale coś mi się odwidziało i placuszki ziemniaczane zrobiłam
Anik, ja codziennie i to kilka razy sprzątam. Tylko, że u mnie jest tak, że wyjdę z pokoju to zaraz znowu sprzątanie mnie czeka. Moje dzieci umieją sprzątać, ale nie zawsze to robią i mnie bałagan od razu denerwuje.
Ja na PAPA w żadnej ciąży nie byłam. A teraz też nie idę, bo w tym czasie mam inne badania.
Co do cc to aż takie straszne są. Nigdy nie miałam i zawsze się obawiałam, że będę mieć. Teraz zależy od lekarza, ale na razie jeszcze nic nie mówiła.