reklama
Hess ja nie miałam badania piersi. Szczerze mówiąc to nigdy w życiu nie miałam :O
Ja miałam raz, w marcu 2015, bo lekarz stwierdził, że mi zleci, bo nigdy nie miałam, a w moim wieku można zacząć się badać.....nic nie wyszło na szczęście. Ale podobno ginekolog powinna na początku zbadać też piersi + zlecenie badań......a u mnie cycków nie macała. Dlatego się pytam czy u Was to było. Bo może moja jest jakaś leniwa
KasiaMarysia23 - ja mam grupy krwi zrobione moje i męża i nie ma konfliktu. Miałam zlecone póki co morfologię, mocz ogólny, glukoza, kiła. Na różyczkę chorowałam, a te HIVy i inne to miałam robione w listopadzie, więc lekarka kazała przynieść wyniki i chyba je tylko spisze. Toxo też miałam, ale nie zleciła, a wolę powtórzyć, więc trzeba będzie się upomnieć i o cytologię, bo poprzednio nie miłam, bo miałam lekkie plamienie krwią żywą, więc powiedziała, że w tym czasie nie można robić cytologi.
A ginekolog badał Wam piersi lub kazał zrobić usg piersi?
mi lekarz zbadał piersi, w pierwszej ciąży na pierwszej wizycie też zbadał.
Ja tex po wizycie
pierwszy raz widziałam serduszko. Szczęśliwa i spokojniejsza kolejna wizyta 22/02
super !!!!! gratulacje
HappyMum89
Fanka BB :)
Kolo 28 tyg wykup sobie immunoglobuline. Pierwsza ciaza jest niby bezpieczna i dopiero po porodzie dostaje sie zastrzyk. Ja zastrzyku juz nie dostalam bo przed porodem wytworzyly sie przeciwciala anty rhd. Gdybym wtedy miala wiedze na ten temat wykupilabym sobie immunoglobuline nie zwazajac na koszty. I ty masz niezgodnosc serologiczna a nie konflikt. Konflikt pojawia sie dopiero gdy organizm matki zaczyna wytwarzac przeciwcialaWłaśnie nie wiem Kochana co teraz, następną wizytę mam 11 lutego i mają być wyniki badań, które zrobię jutro .
Powiem jaka sytuacja lekarzowi i on zadecyduje.
reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
KasiaMarysia23 - ja mam grupy krwi zrobione moje i męża i nie ma konfliktu. Miałam zlecone póki co morfologię, mocz ogólny, glukoza, kiła. Na różyczkę chorowałam, a te HIVy i inne to miałam robione w listopadzie, więc lekarka kazała przynieść wyniki i chyba je tylko spisze. Toxo też miałam, ale nie zleciła, a wolę powtórzyć, więc trzeba będzie się upomnieć i o cytologię, bo poprzednio nie miłam, bo miałam lekkie plamienie krwią żywą, więc powiedziała, że w tym czasie nie można robić cytologi.
A ginekolog badał Wam piersi lub kazał zrobić usg piersi?
Tylko uważaj , bo ja miałam dziś cytologię i mam brązowy śluz.
Ja tak samo jak Molly nigdy nie miałam badania piersi ...
jane ! super niech rośnie zdrowo dzidziuś