reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
witam wszystkie wrześniowe mamy :) przyjmiecie mnie? W prawdzie jestem juz zapisana do sierpniowek ale termin przesunął mi się na 3 wrzesnia wiec pomyślałam ze przywitam sie i tutaj :)

witaj :-) :)

Ja po wizycie. Wszystko w porządku, serduszko puka, Bąbelek ma 3 cm :D Mam zaleconą wizytę u neurologa.

Ja kiedyś po cytologii też plamiłam w taki sposób jak ty teraz (z tego co pamiętam całe popołudnie i wieczór po wizycie, rano na wkładce była jeszcze plamka, potem ok). Na ostatniej wizycie lekarz po pobraniu cytologii nawet mnie uprzedzał, że mogą być plamienia. Myślę, że nie masz absolutnie się czym martwić.

Ach jak ja zazdroszczę tym z was, które mogą sobie poleżeć cały dzień, pamiętam w pierwszej ciąży też sobie odpoczywałam, korzystajcie dziewczyny, bo przy drugiej ciąży może tak kolorowo nie być ;)

super!!! gratki. No jest całkiem inaczej niż w pierwszej ciąży...teraz siadam na tyłku ok 21 :-p a w pierwszej ciąży zbierałam się wtedy już do spania :-D

Wrocilam z wizyty. Serduszko bije. Wszystko dobrze, prawie, bo musze lezec. Minimalnie odkleil sie pecherzyk i stad plamienia. Zwiekszona dawka dufastonu i nospa. Powinno byc dobrze.

trzymam mocno kciuki, uważaj na siebie

dziewczyny te badania to raczej standardowe, ja tez takie mam.
jestem po wizycie, serduszko jest :-) :) wszystko w porządku, następna wizyta 25 lutego.

KasiaMarysia23 - ja mam grupy krwi zrobione moje i męża i nie ma konfliktu. Miałam zlecone póki co morfologię, mocz ogólny, glukoza, kiła. Na różyczkę chorowałam, a te HIVy i inne to miałam robione w listopadzie, więc lekarka kazała przynieść wyniki i chyba je tylko spisze. Toxo też miałam, ale nie zleciła, a wolę powtórzyć, więc trzeba będzie się upomnieć i o cytologię, bo poprzednio nie miłam, bo miałam lekkie plamienie krwią żywą, więc powiedziała, że w tym czasie nie można robić cytologi.

A ginekolog badał Wam piersi lub kazał zrobić usg piersi?

reklama
Do góry