KasiaMarysia23
Fanka BB :)
A jaką masz grupę krwi ?
Kochane występuje u Was konflikt ?
Kochane występuje u Was konflikt ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak masz Rh- to może być konflikt. Tatuś powinien zbadać grupę krwi
witam wszystkie wrześniowe mamy przyjmiecie mnie? W prawdzie jestem juz zapisana do sierpniowek ale termin przesunął mi się na 3 wrzesnia wiec pomyślałam ze przywitam sie i tutaj
Ja po wizycie. Wszystko w porządku, serduszko puka, Bąbelek ma 3 cm Mam zaleconą wizytę u neurologa.
Ja kiedyś po cytologii też plamiłam w taki sposób jak ty teraz (z tego co pamiętam całe popołudnie i wieczór po wizycie, rano na wkładce była jeszcze plamka, potem ok). Na ostatniej wizycie lekarz po pobraniu cytologii nawet mnie uprzedzał, że mogą być plamienia. Myślę, że nie masz absolutnie się czym martwić.
Ach jak ja zazdroszczę tym z was, które mogą sobie poleżeć cały dzień, pamiętam w pierwszej ciąży też sobie odpoczywałam, korzystajcie dziewczyny, bo przy drugiej ciąży może tak kolorowo nie być
Wrocilam z wizyty. Serduszko bije. Wszystko dobrze, prawie, bo musze lezec. Minimalnie odkleil sie pecherzyk i stad plamienia. Zwiekszona dawka dufastonu i nospa. Powinno byc dobrze.
ojej, bierzesz coś? co trzeba robić jak macie konflikt?