reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Wpadłam pogratulować kolejnych szczęśliwych wizyt.
Czytam Was na bieżąco ale samopoczucie utrudnia pisanie. Jednego dnia wilczy apetyt drugiego wstręt do jedzenia i mdłości, a od około 16 codziennie zmęczenie bierze nade mną górę. Do tego ślamazarność od kilku dni, ciągle coś zbijam, dziś wypadła na mnie szyba mleczna z szafki i pękła na dwie części, myślałam ze zawału dostanę. Zaczęłam się trząść a potem bliska płaczu byłam. Gdy tak sobie teraz myślę to dziś zachowuję się jakbym miała problemy psychiczne, mianowicie krzyczę na dzieci mam wyzuty sumienia bo nie zasłużyły sobie i wtedy już tylko chwilka by rozryczeć się jak mała dziewczynka. Jeżeli te huśtawki nastrojów będą trwały dłużej w pewnym momencie rodzina mnie z domu wygoni :oo:

Oj biedna Ty :( Chciałoby się napisać : połóż się, odpocznij...ale wiem, że masz dzieciaczki, a przy nich trudno o odpoczynek....trzymam kciuki żeby ta huśtawka nie trwała długo :*

Wrocilam z wizyty. Serduszko bije. Wszystko dobrze, prawie, bo musze lezec. Minimalnie odkleil sie pecherzyk i stad plamienia. Zwiekszona dawka dufastonu i nospa. Powinno byc dobrze.

Kochana odpoczywaj ile wlezie :) wszystko będzie dobrze :)

reklama
[QUOTEmy808, post: 13689858, member: 161778"]Hej Wam, nie odzywam sie bo nie mam sily czuje sie fatalnie, ciagle mnie mdli kreci mi sie w glowie najczescie popoludniami ale dzis csly dzien... Nie mam sily na nic... Najchetmiej bym lezala tylko ...[/QUOTE]
Witaj myslalam że tylko ja się tak fatalnie czuje.masakra jakaś.Nie mogę normalnie funkcjonować.

Nie powinnyscie sie kompletnie przejmowac na zapas tym, ze jedna osoba jest w szpitalu, a do nas moze to dojsc, moj maz bardzo interesuje sie polityka i obecnie dzieja sie takie rzeczy ze wlos sie jeży, dlatego media, ktore sa jedna wielka propaganda zrobia wszystko by odwrócić uwagę od poważnych problemów. Wiadomo można dmuchać na zimne jeśli sie da, ale najgorzej to sie nastawiać negatywnie i wkręcać różne rzeczy. Dbajmy o siebie i nie dajmy się zwariować :)

Dziewczyny uważajcie tam na siebie i dzieci !!

jaspis tak mam jeszcze troszkę śluzu, Taka sama ilość jak zawsze , ale widzę go na papierze .

Dziewczyny kurczę mam pytanie co do badań , zaraz wstawię zdjęcie i napiszcie jeśli też takie miałyście zlecone.

KasiaMarysia ja miałam też dużo:

* ogólne badanie krwi; WBC, RBC, HGB, HCT, PLT, PCT, MCV, MCH, MCHC, RDW, MPV, PDW.
* glukoza
* TSH
* antygen HBs
* ogólne badania moczu
* HIV-1/ HIV-2
* rubella (różyczka)
* toxloplazmoza przebyta
* toxoplazmoza w momencie pobrania krwi
* anty HCV
* grupa krwi

im więcej badań lekarz zleca tym lepiej :)

A co to za badanie?

Załączniki

• 1454013013726.jpg
    1454013013726.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry