reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Witamy a jak samopoczucie ?
Witam nowe przyszłe mamusie:)
Wiecie co dziewczyny? Ja mam dzis ful zestaw (no, oprocz wymiotow) wszystko co tylko mozliwe z poczatkiem ciazy. Bola piersi, nie dobrze mi, pobolewa brzuch, zmeczenie, sennosc, i ta wrazliwosc na zapachy (chyba najbardziej dokucza). A jak Wy sie czujecie?

Witam nowe przyszłe mamusie:)
Wiecie co dziewczyny? Ja mam dzis ful zestaw (no, oprocz wymiotow) wszystko co tylko mozliwe z poczatkiem ciazy. Bola piersi, nie dobrze mi, pobolewa brzuch, zmeczenie, sennosc, i ta wrazliwosc na zapachy (chyba najbardziej dokucza). A jak Wy sie czujecie?
Ja jak narazie tylko traszny bol piersi czasem brzuch mnie pobolewa a pozatym nic :) no czasem zgaga

Ja też jak na razie prócz tkliwosci piersi więcej objawów nie mam :) w wtorek pierwsze wizyta i lekko się boję i czekam niecierpliwie :)

Ja się czuję fatalnie, najgorzej jest od rana do około 15tej. Wieczorami lepiej. Mam straszne mdłości, zawroty głowy i codziennie okropny ból głowy. W pierwszej ciąży miałam migreny i modlę się żeby teraz nie wróciły. Do tego jestem strasznie zmęczona i ciężko mi jakbym była już na finiszu ciąży. W pracy chyba padnę na twarz :/
Do tego już cierpię na bezsenność i mam już zachcianki - przed chwilą zrobiłam blok czekoladowy (taki z czasów PRLu) i chłodzi się w lodówce, jak wstanę w nocy to skubnę trochę :p

Czesc dziewczyny! I ja dolaczam do wątku. Moj termin 6 wrzesnia. To bedzie pierwszy dzidzius.
Polis, ja rowniez w uk, ale mam w nosie ichnia opieke i badania krwi robie w polskiej przychodni. Za progesteron i bete trzeba zaplacic okolo 60 funtow, ale to i tak o polowe taniej niz prywatnie w londynie.
Tutaj w angielskiej panstwowej przychodni na tzw kase chorych NHS jak powiedzialam ze jestem w ciazy to doktor zapytala czy to dobrze czy zle. Plus zadnych bada z krwi mi nie zamierza zlecac.
Jutro zapisze sie do polskiego gina i przynajmniej nie bede sie stresowac. Troche kas szkoda, ale przeciez w Polsce zawsze chodzilo sie do gina prywatnie.

Czesc dziewczyny! I ja dolaczam do wątku. Moj termin 6 wrzesnia. To bedzie pierwszy dzidzius.
Polis, ja rowniez w uk, ale mam w nosie ichnia opieke i badania krwi robie w polskiej przychodni. Za progesteron i bete trzeba zaplacic okolo 60 funtow, ale to i tak o polowe taniej niz prywatnie w londynie.
Tutaj w angielskiej panstwowej przychodni na tzw kase chorych NHS jak powiedzialam ze jestem w ciazy to doktor zapytala czy to dobrze czy zle. Plus zadnych bada z krwi mi nie zamierza zlecac.
Jutro zapisze sie do polskiego gina i przynajmniej nie bede sie stresowac. Troche kas szkoda, ale przeciez w Polsce zawsze chodzilo sie do gina prywatnie.

Hej, gdzie Zrobilas ten suwaczek z tyg ciazy ?

reklama
Dzien doberek moje wrzesnioweczki :) jak samopoczucie ?
Ja dzis miAlam problem z umyciem zebow bo mnie cofalo caly czas ... Chyba sie zaczyna.
Jeszcze tydzien i mAm nadzieje uslysze serducho mojego malenstwa :)
Milego dnia dla Was

Do góry