gosia2808
Fanka BB :)
A gdzie pracujesz ?Ja w mojej pracy oszaleje, mam się nie denerwować ale jak? Skoro muszę urzerac się z takimi ludźmi. Oszaleje.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie pracujesz ?Ja w mojej pracy oszaleje, mam się nie denerwować ale jak? Skoro muszę urzerac się z takimi ludźmi. Oszaleje.....
Ba infolinii u jednego z operatorów hyhA gdzie pracujesz ?
A to rzeczywiście niewdzięczna praca, trzeba byc ciagle uśmiechniętym, pozytywnym dla klienta, nawet jak klient niemiły.. Bądź silna!Ba infolinii u jednego z operatorów hyh
to my prawie tak samo. Ja 6go i wizyte tez mam 18 wieczorem. I tez mam nadzieje ze cos konkretnego zobaczeOsttnia mialam 9 grudnia . Ja mam lekarza 18 stycznia, mam nadzieje ze nie za wczesnie...
Ale plamienia jeszcze nic nie potwierdzaja. Glowa do gory. Czesto koniety maja plamienia na poczatku ciazy. Trzymam mocno kciuki!A ja sie żegnam, bo dostaje juz plamienia, wiec @ juz za rogiem
Moze jednak październikówki sa mi dane powodzenia i nudnych ciąż życzę wszystkim!!!
Racja nadzieja jestAle plamienia jeszcze nic nie potwierdzaja. Glowa do gory. Czesto koniety maja plamienia na poczatku ciazy. Trzymam mocno kciuki!
No to super na ktora masz wizyte ? Ja 14:55. Powiem szczerze zr troche sie boje bo w sierpniu tez bylam w ciazy ale niestety bylo puste jajo plodowe. Czrkalam do 10 tyg i 2 paDlzdziernuka mialam zabieg ...To my pr
to my prawie tak samo. Ja 6go i wizyte tez mam 18 wieczorem. I tez mam nadzieje ze cos konkretnego zobacze
No to super na ktora masz wizyte ? Ja 14:55. Powiem szczerze zr troche sie boje bo w sierpniu tez bylam w ciazy ale niestety bylo puste jajo plodowe. Czrkalam do 10 tyg i 2 paDlzdziernuka mialam zabieg ...
Jak labolatorium moglo pomylic grupe krwi ?Może ja opowiem krótko jak to u mnie było.. To historia dla niedoszłych mam, żeby się nigdy nie poddawały.
To już moja szósta ciąża (aż się dziwię, że jeszcze zadaję jakiekolwiek pytania w temacie ciąży powinnam mieć wszystko w jednym paluszku a tu wciąż jakieś pytania, niejasności, zmartwienia.. Eh
W każdym razie
- mam syna 13 letniego,
- druga ciąża- poroniłam w 5tyg
- trzecia ciąża - serduszko przestało bić w 4 miesiącu
- czwarta ciąża- urodziłam synka, 10 pkt ale umarł po 12 godzinach
- piąta ciąża urodziłam synka i mam Go w domu w marcu 4 latka skończy
- no i szósta ciąża- z nadzięją, że z powodzeniem
Tak więc kobietki, te które dłuuugo się starają i te, którym dotąd "nie wyszło" - ZAWSZE trzeba być dobrej myśli i NIGDY nie tracić nadziei. A los z pewnością do każdej się uśmiechnie
Optymistycznie pozdrawiam!
Acha, dodam jeszcze, że u mnie po pierwszym porodzie wystąpił konflikt serologiczny (chyba tak się pisze) i nie podali mi immunoglobuliny, a bez niej przyszłe ciąże mają marne szanse.
A nie podali, bo laboratoria określiły mi grupę krwi ARh+ a tak naprawdę mam ARh-
Dziecko miało plus i stąd konflikt.