Wspolczuje ja dzisiaj w poludnie poczulam jakies nieprzyjemne mdlosci ale szybko przeszlo. Oby to bylo jednorazowe bo pamietam ze w pierwszej ciazy zywilam sie tylko pomidorami i serem bialym bo nic innego nie wchodzilo. A mdlosci mialam do 5 msc i zamiast tyc to chudlamJa dziś cały dzień w łóżku, mdłości, zawroty głowy jak tylko wstaję... Jednym słowem masakra w poniedziałek ginekolog.
reklama
gosia2808
Fanka BB :)
Superrr gratulacjeNie wytrzymałam, test zrobiony, jestem z Wami dziewczyny
gosia2808
Kiedy ostatnia @ mialas ?Nie wytrzymałam, test zrobiony, jestem z Wami dziewczyny
annam03
11/12Kiedy ostatnia @ mialas ?
Paulinka.1232
Sądzę że 5-6 tydzień, mam nieregularne miesiączki także do końca sama nie wiem dowiem się we wtorek któraś z Was już była na usg? Było już słychać serduszko?
annam03
A jakie masz cykle? Ja nie wiem kiedy dy iść żeby było prawdopodobieństwo bicia ❤Sądzę że 5-6 tydzień, mam nieregularne miesiączki także do końca sama nie wiem dowiem się we wtorek któraś z Was już była na usg? Było już słychać serduszko?
SuperNie wytrzymałam, test zrobiony, jestem z Wami dziewczyny
Paulinka.1232
Ojjj ja miałam cykle 45 60 dni różnie.. stwierdzili policystyczne jajniki. Miałam właśnie wywolywanu okres duphastonem , nie nadchodzil zrobiłam 3 testy bo nie mogłam uwierzyć i się UDALO
reklama
Wydaje mi sie ze najlepiej kolo 7A jakie masz cykle? Ja nie wiem kiedy dy iść żeby było prawdopodobieństwo bicia ❤