reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Ja dziś cały dzień w łóżku, mdłości, zawroty głowy jak tylko wstaję... Jednym słowem masakra :( w poniedziałek ginekolog.
Wspolczuje ja dzisiaj w poludnie poczulam jakies nieprzyjemne mdlosci ale szybko przeszlo. Oby to bylo jednorazowe bo pamietam ze w pierwszej ciazy zywilam sie tylko pomidorami i serem bialym bo nic innego nie wchodzilo. A mdlosci mialam do 5 msc i zamiast tyc to chudlam ;)

reklama
Sądzę że 5-6 tydzień, mam nieregularne miesiączki także do końca sama nie wiem :) dowiem się we wtorek :) któraś z Was już była na usg? Było już słychać serduszko?

Ojjj ja miałam cykle 45 60 dni różnie.. stwierdzili policystyczne jajniki. Miałam właśnie wywolywanu okres duphastonem , nie nadchodzil zrobiłam 3 testy bo nie mogłam uwierzyć i się UDALO :D

reklama
Do góry