reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Witam wszystkie,
U mnie też test pokazał II
Termin z kalkulatora netowego podaje na połowę września. ;)
Poza pobolewaniem jajników i pleców nie mam innych dolegliwości.
Witamy :) i cieszymy sie bardzo :) widze ze wiemszos z nas ma termin na polowe wrzesnia :) bedzoemy wszystkie tego samego dnia rodzic :)

Witam wrześniówki :)
Dołączam i ja. Termin na 1 września :)
W czwartek byłam u ginekologa, serduszko już biło. Bąbelek rośnie i ja też ;)

Witam nowe wrzesnioweczki.
Dobrze ze jest nas coraz wiecej.

Gosia najwyzej w polowie wrzesnia bb opustoszeje bo wszystkie pojda rodzic ;)

Jaspis widze po terminie ze chyba bedxiesz pierwsza ;)

Niunians zobaczymy jak to będzie ;) Mój syn urodził się prawie dwa tygodnie przed planowanym terminem, a co postanowi drugie maleństwo, zobaczymy :)

Byleby przeżyć wakacje i żeby pogoda była łaskawa.

No ta pogoda najwazniejsza. Ja w poprzedniej ciazy w lecie bylam w 5-6 msc wiec tragedi nie bylo bo nrzuszek maly ;)
Moja Nikola urodzila sie 2 tygodnie po terminie ;)

reklama
Hej dziewczyny :) ja jeszcze jestem przed wizytą u lekarza ale według kalkulatora termin mam na 3 września :) także też jestem wrześniówka :-)

Do góry