reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Jesli bedzie ok to pewnie tez przepisze mi luteine. Ale sie martwie:( a pobolewal Ciebie brzuch przy tym? Plamienia na razie mam brazowe, ale nie jestem pewna czy to powinno mnie pocieszyc.

Pobolewał mnie ,cały czas miałam brązowe( byś widziała jakie ja miałam skrzepy) i w sumie lekarz u którego byłam przepisał mi luteine i duphastan brałam i to i to ale jednego dnia miałam nawet krwawienie - tak się przestraszyłam że pojechałam na pogotowie , tam w sumie rutynowo przetrzymali mnie tydzień bo mi po 3 dniach leżenia przeszły plamienia , wydaje mi się że po prostu zbyt szybki tryb życia prowadziłam , ciężko było zwolnić ale czego się nie robi dla maluszka , a Ty jak dużo odpoczywasz ? A i przede wszystkim ! nie czytaj internetu bo tam głupoty piszą no i się nie zamartwiaj bo to tez na to wpływa dużo spokoju , wolniejszy tryb życia i wszystko wróci do normy !

reklama
No i ja powiem ci że jak leżałam w szpitalu to jak mówiłam o swoich plamieniach brązowych to to było nic w porównaniu do dziewczyn które trafiały tam z krwotokami , leciało im normalnie jak z kranu i z dzieciaczkami wszytko okej także każdy organizm różnie się oczyszcza i reaguje , wiadomo ze nie można niczego lekceważyć dlatego na pewno po wizycie u lekarza będziesz spokojniejsza ;)

Acgug ocenilas moj wpis ze robie literowki..
Pisze na forum z tel i mam p.o.j.e.b.a.n.y telefon dlatego nie uzywam polskich znakow. Musisz to zaakceptowac albo nie czytaj ;)

Może nie trzeba będzie? Ja np w tej ciąży czuje się dużo lepiej. Nie boli mnie tak brzuch... z synkiem w tym okresie leżałam na podtrzymaniu w szpitalu wiec każda ciąża jest inna. Oby te nasze były teraz bezproblemowe! :)
no ja póki co też czuję się świetnie. Oby tak było dalej :tak:

Czy na pierwszej wizycie byliście że swoimi M? Mój chce wejść że mną ale jakoś mam opory. Mój lekarz jest mężczyzna i... Sama nie wiem
;/;(

mój chodził ze mną zawsze ale dopóki USG było dowcipne to czekał za drzwiami :-p dopiero jak przez brzuch to wchodził ze mną. Możesz też zrobić tak, że zawołasz go jak lekarz cię już zbada. My dziś jedziemy z małą bo wizyta o 18 i nie mamy co z nią zrobić więc na początku m z nią zaczeka a potem może wejdą...bo jak znam życie to będzie już za mną jęczeć ;-) ;)

no ja póki co też czuję się świetnie. Oby tak było dalej :tak:

mój chodził ze mną zawsze ale dopóki USG było dowcipne to czekał za drzwiami :-p dopiero jak przez brzuch to wchodził ze mną. Możesz też zrobić tak, że zawołasz go jak lekarz cię już zbada. My dziś jedziemy z małą bo wizyta o 18 i nie mamy co z nią zrobić więc na początku m z nią zaczeka a potem może wejdą...bo jak znam życie to będzie już za mną jęczeć ;-) ;)
Moj tez bardzo chcial wejsc ze mna ale wytlumaczylam mu ze niekomfortowo bym sie czula jakby patrzyl jak lekarz wklada mi cos do.....

reklama
Do góry