reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Mój mąż to jest tata idealny. Robi wszystko przy małym tak jak ja. Także męża mam wspaniałego :)
Ale za to teściowa... Ach ciężki temat.
Okresu też nie mam jeszcze. Ale jakoś za nim nie tęsknię :p
A i zapytam jeszcze raz. Jak długo wasze pociechy podnoszą główkę na brzuszku ?

reklama
Macie święte dzieci moja nie chce leżeć ani chwilki na brzuchu nogi podnosi do góry ręce na bok i krzyk Jedynie troszkę wogole poleży ale w foteliku ale to musi mieć dobry dzień a tak to się domaga żeby ja nosić choć bywają takie dni że jak leci Zosia albo Zlotowlosa i miś na Disney junior to będzie leżeć i oglądać

No wlasnie mój to jest tez leniuszek. Nie kladlam go z początku zbyt często na brzuszek i teraz słabo mi ta głowę podnosi. W leżaczku chwilę polezy ale też tylko chwilę i płacz. Muszę cierpliwie czekać aż mu się odmieni...

Cześć dziewczyny!Ja karmię piersią i miesiączkuję.A włosy też mi lecą tak że dramat,a biore witaminy.Chyba trzeba wyłysieć z pokorą bo jak narazie nic mi nie pomaga ;)
U nas mąż chciał chrzcić jeszcze w tamtym roku,ja wolałam na wiosne.Koniec końców tak mam sie poukładało że wyjdzie na moje.Ale jeszcze nic nie załatwialiśmy.

Była u mnie dzisiaj kuzynka. I powiedziała mi że jak się odciaga wylacznie laktatorem mleko z piersi to się szybciej traci mleko i trzeba przejść na modyfikowane .Slyszalyscie o czymś takim ?

Jabluszkowa bzduuura. Ja jestem kpi i ilosc mleka zalezy od ilosci sesji w ciagu dnia. Jesli widzisz spadek ilosci to dokladasz sesje wiecej na jakis czas

reklama
Do góry