reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Majorcia to normalne u ludzi tak jakbyśmy znały konkretnie datę i godzinę . Mi non stop w osiedlowym sklepie mówią jeszcze nie urodzilas albo kiedy przyjedziesz wózkiem z dzieckiem lub już by mogła wyjść z brzuszka .. to jest po prostu żal... kobiety które same rodziły zadawaja takie głupie pytania

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Amcia8232 a najlepsze jest to że wszystkie obawialysmy się żeby zbyt wcześnie nie urodzić a potem wszystkie czekamy na poród z utęsknieniem dobre

reklama
Majorcia wiem też mnie to śmieszy trochę [emoji4]ale już naprawdę nie mogę się doczekac a także każdą z was chce mieć to za Sobą podobnie jak ja [emoji4]a powiedz mi smarujesz sutki jakąś mascia bo ja od poniedziałku maltanem[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry