reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Powiem wam ze tez zaczynam się martwić nie oszczędzam się wcale z nadzieją ze szybciej urodze a tu nic cisza mam skurcze czasem bardzo bolesne a po 3 godz przechodzą wiec myślę że też przenoszę ale ręce i obrzęki nie dają mi żyć więc nie wiem ile wytrzyma☺m

Ja do obrzęków się przyzwyczaiłam bo mam od połowy ciąży, ale bóle brzucha i kręgosłupa mnie wykoncza, nie jestem w stanie sama wejść do wanny, nie mówiąc już o myciu się, mąż mnie myje :). Nie oszczędzam się ani trochę, ciągle sprzątam, gotuje, chodzę na dlugie spacery, a małej się nie spieszy. Mam tylko nadzieje ze wszystko z nią dobrze i ze urodze siłami natury :)

Hej dziewczyny [emoji4]michalinka09 majorcia czekam na wieści z wizyty [emoji4]
Ja również dziewczyny się nie oszczędzam sprzątam gotuje wszystko na raz a i tak rozwarcie nie chce się powiększyć [emoji53]zobaczymy co jutro powie gin . W poniedziałek byłam u tej mojej i rozwarcie się nie powiekszylo [emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też zaraz uciekam na wizyte do gin. Ja z kolei się bardzo oszczędzam, wszystkie obowiązki domowe przejął za mnie mąż :) Chodzić mi się nie chce, strasznie rozleniwiona jestem więc jakoś tak samo wyszło że większość dnia to spędzam na leżeniu.

Do góry