reklama
Michalinka09
Początkująca w BB
Ja mam wizytę dzisiaj na 12 i tez jestem ciekawa co u Małej . U mnie dzisiaj się zaczyna 40tc według daty ostatniej miesiączki
aniaczarnula
Fanka BB :)
A ja termin mam jutro. A ja rześka jak poranek.
Powiem wam ze tez zaczynam się martwić nie oszczędzam się wcale z nadzieją ze szybciej urodze a tu nic cisza mam skurcze czasem bardzo bolesne a po 3 godz przechodzą wiec myślę że też przenoszę ale ręce i obrzęki nie dają mi żyć więc nie wiem ile wytrzyma☺m
Michalinka09
Początkująca w BB
Ja do obrzęków się przyzwyczaiłam bo mam od połowy ciąży, ale bóle brzucha i kręgosłupa mnie wykoncza, nie jestem w stanie sama wejść do wanny, nie mówiąc już o myciu się, mąż mnie myje . Nie oszczędzam się ani trochę, ciągle sprzątam, gotuje, chodzę na dlugie spacery, a małej się nie spieszy. Mam tylko nadzieje ze wszystko z nią dobrze i ze urodze siłami natury
Hej dziewczyny [emoji4]michalinka09 majorcia czekam na wieści z wizyty [emoji4]
Ja również dziewczyny się nie oszczędzam sprzątam gotuje wszystko na raz a i tak rozwarcie nie chce się powiększyć [emoji53]zobaczymy co jutro powie gin . W poniedziałek byłam u tej mojej i rozwarcie się nie powiekszylo [emoji53]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja również dziewczyny się nie oszczędzam sprzątam gotuje wszystko na raz a i tak rozwarcie nie chce się powiększyć [emoji53]zobaczymy co jutro powie gin . W poniedziałek byłam u tej mojej i rozwarcie się nie powiekszylo [emoji53]
Pilaga93 co u was? Może masz już maleństwo na rękach [emoji5]daj znać w wolnej chwili
reklama
J
Jabłuszkowa
Gość
Też zaraz uciekam na wizyte do gin. Ja z kolei się bardzo oszczędzam, wszystkie obowiązki domowe przejął za mnie mąż Chodzić mi się nie chce, strasznie rozleniwiona jestem więc jakoś tak samo wyszło że większość dnia to spędzam na leżeniu.