reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

ja dziewczyny po obchodzie. Jutro zalozą mi balonik. Mam lekkie plamienia, ale lekarz powiedzial, ze bardziej prawdopodobna przyczyna bylo badanie palcem grzebalcem.

reklama
Cześć dziewczynki

Pilaga93 oj uparciuszek z tego twojego małego musi mu być bardzo dobrze w brzuszku a tak poważnie to mogli by już ci wywołać żebyś w końcu nie przenosiła

Dziewczyny które mają cukrzyce, wywołują wam poród wczesniej?
Mi gin ani diablo nic takiego niemowily a słyszę ze każdy ma wcześniej wywolywany.:errr:
U mnie dziś sie zaczął38 tc. Mam nadzieję że malutka sama się zdecyduje wyjść.
;)
Na ostatnim usg mialam ułożenie miednicowe. Mam nadzieję ze się obrocila:crazy:
Jak czuję czkawke bardzo nisko to myslicie ze tam jest główka?
Ciągle sie czyms martwię, ale teraz jak będę miała dziecko będzie tak cały czas.

reklama
Ja mam
Mieć wywołany wcześniej , ale np moja koleżanka była przetrzymana do swojego terminu porodu i wtedy jej wywołali bo nic sie nie działo ..tez czuje czkawkę bardzo nisko , moja mała
Jest główka do dołu ,
Martao kiedy miałaś ostatnia miesiączkę ? Bo ciekawa jestem jak wyliczyli termin porodu bo z moim
Terminem
Cos mi nie pasuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry