reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ja to od 3 Mc chyba kupie detektor.
Molly u mnie to skąplikowane. Byłam mężatka, tzn jeszcze jestem chociaż nie mieszkam z nim i spotykam się z kimś innym. No i z byłym mężem od 18 roku cos próbowaliśmy, no praca była, mieszkanie. Ale się nie udawało. W 2012 raku prolaktyna za wysoka i leczylam ja. O i w 2014 raku w październiku był na badaniach nasienia i nie były za dobre ale on i tak uważał że jestem bezpłodna. Od 3lat mi tak mówił. W lutym okazało się że nie rosną pęcherzyki brałam clo i duphaston. I niestety zmarł mój lekarz. Koniec leczenia, poddawalam się z miesiąca na miesiąc. W dodatku w życiu tez kolorowo nie było. I odeszłam w przeświadczeniu, że jestem bezpłodna. Przez 8 lat bez zabezpieczenia i ani poronienia,.nic po prostu. Testy negatywne, nawet cienia cienia. Niedawno poznałam Kamila, zakochałam się. On mnie pocieszał i mówił że będziemy się starać, potem leczyć i zawsze możemy zaadaptować. Taki konkretny mężczyzna
i w 2 cyklu się udało, bez leków
dzięki Bogu!
Molly u mnie to skąplikowane. Byłam mężatka, tzn jeszcze jestem chociaż nie mieszkam z nim i spotykam się z kimś innym. No i z byłym mężem od 18 roku cos próbowaliśmy, no praca była, mieszkanie. Ale się nie udawało. W 2012 raku prolaktyna za wysoka i leczylam ja. O i w 2014 raku w październiku był na badaniach nasienia i nie były za dobre ale on i tak uważał że jestem bezpłodna. Od 3lat mi tak mówił. W lutym okazało się że nie rosną pęcherzyki brałam clo i duphaston. I niestety zmarł mój lekarz. Koniec leczenia, poddawalam się z miesiąca na miesiąc. W dodatku w życiu tez kolorowo nie było. I odeszłam w przeświadczeniu, że jestem bezpłodna. Przez 8 lat bez zabezpieczenia i ani poronienia,.nic po prostu. Testy negatywne, nawet cienia cienia. Niedawno poznałam Kamila, zakochałam się. On mnie pocieszał i mówił że będziemy się starać, potem leczyć i zawsze możemy zaadaptować. Taki konkretny mężczyzna
Acgug
O kurde sorry ale straszny ham z Twojego "meza". Wciskal Ci bezpłodność. No szok. Dobrze ze juz z nim nie jesteś.Ja to od 3 Mc chyba kupie detektor.
Molly u mnie to skąplikowane. Byłam mężatka, tzn jeszcze jestem chociaż nie mieszkam z nim i spotykam się z kimś innym. No i z byłym mężem od 18 roku cos próbowaliśmy, no praca była, mieszkanie. Ale się nie udawało. W 2012 raku prolaktyna za wysoka i leczylam ja. O i w 2014 raku w październiku był na badaniach nasienia i nie były za dobre ale on i tak uważał że jestem bezpłodna. Od 3lat mi tak mówił. W lutym okazało się że nie rosną pęcherzyki brałam clo i duphaston. I niestety zmarł mój lekarz. Koniec leczenia, poddawalam się z miesiąca na miesiąc. W dodatku w życiu tez kolorowo nie było. I odeszłam w przeświadczeniu, że jestem bezpłodna. Przez 8 lat bez zabezpieczenia i ani poronienia,.nic po prostu. Testy negatywne, nawet cienia cienia. Niedawno poznałam Kamila, zakochałam się. On mnie pocieszał i mówił że będziemy się starać, potem leczyć i zawsze możemy zaadaptować. Taki konkretny mężczyznai w 2 cyklu się udało, bez leków
dzięki Bogu!
KasiaMarysia23
Acgug wiesz ile nocy przeplakalam? Musiałam go na seks namawiać.
HappyMum89
Na nfz usg nalezy sie 3 razy.
Ja bede chodzic prywatnie ze wzgledu na moja specyficzna ciaze i na nfz zeby miec czesc badan za darmo
Ja bede chodzic prywatnie ze wzgledu na moja specyficzna ciaze i na nfz zeby miec czesc badan za darmo
HappyMum89
Wspolczuje. Fajnie ze trafilas teraz na fajnego facetaAcgug wiesz ile nocy przeplakalam? Musiałam go na seks namawiać.
anik.
Mama Krzysia :)
Na nfz usg nalezy sie 3 razy.
Tzn do dwóch lekarzy na raz będziesz chodziła?
KasiaMarysia23
Anik ja też
musze wiedzieć że serduszko bije
Marzen.08
Aktywna w BB
Marzen a co za badanie robisz??
Dziewczyny macie już założone karty ciąży??
Czynnik Rh , toksoplazmoza , mocz , glukoza, morfologia , różyczka , hcv
no mi jeszcze nie założyli karty bo przed szpitalem byłam za wcześnie , ale teraz jak pójdę to mi założy podobno trzeba założyć karte do 10tc bo inaczej z becikowego nici..
reklama
HappyMum89
Taki mam zamiar. Na nfz u siebie w przychodni a do prywatnego w innym miescieTzn do dwóch lekarzy na raz będziesz chodziła?