Mandarynka33
Fanka BB :)
Jasne, chyba że tak jak pisałam wcześniej zapomni się na wizycie zapytaćMożna spytać lekarza po prostu jaki kod wpisuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, chyba że tak jak pisałam wcześniej zapomni się na wizycie zapytaćMożna spytać lekarza po prostu jaki kod wpisuje.
Witamy Cię. Kurcze to już dużo przeszłaś i nie dziwnego , że się stresujesz..Trzeba mieć nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok [emoji8]Chciałabym się nieśmiało przywitać. Nieśmiało bo to moja 6 ciąża i żadna jeszcze nie zakończyła się sukcesem. Dlatego nie wiem jak długo z wami zostanę. Mam nieprawidłowy kariotyp, więc ciąża to loteria genetyczna.
Dziś byłam na wizycie. Narazie wszystko ok. Dzidziuś ma 1,3 cm tętno 164.
Mam L4 , chodzone ale po tylu poronieniech dostaje L4 bez problemu.
Kochane wszytsko jest okey mam się umówić na badanie genetyczne i kolejna wizyta za 2tyhodnje pobrał mi cytologię i zobaczymyA ty już po wizycie?
Bardzo się cieszę kochana <3 !!! coś mówił/a Ci na temat tego plamienia? Świetnie, że serducho wali!Kochane wszytsko jest okey mam się umówić na badanie genetyczne i kolejna wizyta za 2tyhodnje pobrał mi cytologię i zobaczymy
Dzidzi różni i serduszko bije
Pięknie! Uff, dobrze, że zjadłam Twój przydział, status quo został zachowany!A ja dzisiaj pączków: SŁOWNIE ZERO
Pięknie! Uff, dobrze, że zjadłam Twój przydział, status quo został zachowany!
Dziewczyny, cieszą mnie wasze pozytywne wieści z wizyt!
Właśnie zobaczyłam, że dziś u mnie 9+1, czyli początek kolejnego tygodnia [emoji123] wizyta za tydzień! Myślę, że wtedy lekarka na 100 % wykluczy ciążę bliźniacza, bo ostatnio szukała i transvaginalnie i przez brzuchol, ale na tym etapie, to się mogły "pochować".
Muszę jeszcze jechać zrobić wymaz do położnej, może w końcu jutro to zrobię, miałam brudzenie kilka dni temu, lekarka mi zleciła, żeby sprawdzić, czy nie ma jakichś bakterii itp.
A potem 5.03 prenatalne, idziemy jak burza! Ja już chodzę z rozpiętym zamkiem w spodniach.
No, to już wszystko wiecie [emoji23]