reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Musi być info czy jest leżące. Na l4 jest wpisany kod 1 albo 2.

Za internetami:

Zwolnienie L4 z kodem 1 oznacza, że musimy pozostawać w domu i się leczyć. Kod 2 na zwolnieniu oznacza, że możemy wychodzić z domu, ale nie może to zakłócać naszego dochodzenia do zdrowia, a zatem możemy wyjść po leki, zakupy (ale nie na cały dzień do galerii). Nie ma jednak ustalonej
Ale to chyba kazdy wie, No ale przecież l4 sa elektroniczne. A ja nie mam konta na gov i to nie jest takie hop siu założyć.

reklama

Za internetami:

Zwolnienie L4 z kodem 1 oznacza, że musimy pozostawać w domu i się leczyć. Kod 2 na zwolnieniu oznacza, że możemy wychodzić z domu, ale nie może to zakłócać naszego dochodzenia do zdrowia, a zatem możemy wyjść po leki, zakupy (ale nie na cały dzień do galerii). Nie ma jednak ustalonej konkretnej listy.
i jest tylko teraz nie dostaje się już L4 do ręki tylko leci prosto do pracodawcy więc pacjenci nie dostają ich do rąk :(

Za internetami:

Zwolnienie L4 z kodem 1 oznacza, że musimy pozostawać w domu i się leczyć. Kod 2 na zwolnieniu oznacza, że możemy wychodzić z domu, ale nie może to zakłócać naszego dochodzenia do zdrowia, a zatem możemy wyjść po leki, zakupy (ale nie na cały dzień do galerii). Nie ma jednak ustalonej konkretnej listy.
Już sprawdziłam, mam chodzące ;) dzięki za podpowiedź z tym profilem pacjenta, bo o tym nie pamiętałam i od razu się zalogowałam i zerknęłam :)
dzięki!

A ja ciągle czerpię od Ciebie inspirację żywieniową :D

Fajny dzieciaczek :)

Jakie nóżki CUDNE ❤️!

Jezu nie... :( To było jak wystrzał z pistoletu... Strasznie, strasznie mi przykro... :( z mojej perspektywy, jeśli już krwawisz, poczekaj wą wszystko samo się oczyści...

:D gratulacje :D ! Duży Maluch już!

Będzie dobrze, ja też od czasu do czasu plamię, ale jest ok. A teraz już wszystko przeszło? Jak się czujesz? Tam wszystko jest mocno ukrwione, może pękło jakieś malutkie naczynko.

POWODZENIA NA DZISIEJSZYCH WIZYTACH :)!!!
Hyhy dlaczego inspiracje? 🤣 ja jak śmietnik wszystko chłonę 🤣🤣🤣

reklama
Do góry