Jak to mówią, czasem i popsuty zegar pokaże prawidłową godzinęCzasem coś się w tym kraju udaje [emoji23]
reklama
Mama0303
Fanka BB :)
W sumie ja też nie wiem jakie mam
Powiem wam że osobiście nie znam nikogo kto by był kontrolowany na L4 za to wezwania do ZUS i owszem sama byłam w pierwszej ciąży
Mąż byl kontrolowany kiedyś ale przez zakład pracy, z tego co słyszałam to kontrole są na wniosek pracodawcy, chyba że przy własnej działalności ( mój tata miał taką kontrolę ) choć pewnie i bywa że wpadają ot tak,ale na chłopski rozum to jak jest pandemia to niech siedzą na dupach no nie?
Powiem wam że osobiście nie znam nikogo kto by był kontrolowany na L4 za to wezwania do ZUS i owszem sama byłam w pierwszej ciąży
Mąż byl kontrolowany kiedyś ale przez zakład pracy, z tego co słyszałam to kontrole są na wniosek pracodawcy, chyba że przy własnej działalności ( mój tata miał taką kontrolę ) choć pewnie i bywa że wpadają ot tak,ale na chłopski rozum to jak jest pandemia to niech siedzą na dupach no nie?
Promyczek91
Ja mam w takim banku który nie potwierdza tożsamości.Czy ja wiem, wystarczy ze masz konto w banku, wtedy można wejść przez profil zaufany. Zajęło mi to jakieś 10 minut
jjm86
Tym razem będzie dobrze który masz tydzień i na kiedy termin?Chciałabym się nieśmiało przywitać. Nieśmiało bo to moja 6 ciąża i żadna jeszcze nie zakończyła się sukcesem. Dlatego nie wiem jak długo z wami zostanę. Mam nieprawidłowy kariotyp, więc ciąża to loteria genetyczna.
Dziś byłam na wizycie. Narazie wszystko ok. Dzidziuś ma 1,3 cm tętno 164.
Mam L4 , chodzone ale po tylu poronieniech dostaje L4 bez problemu.
Ja mam w takim banku który nie potwierdza tożsamości.
No to już gorzej. Ale moim zdaniem warto mieć profil zaufany, bo wiele rzeczy da się załatwić nie wychodząc z domu i to jest moim zdaniem super!
Mama0303
Ojej tyle razy poronilas? Trzymam kciuki u nas pozytywną energią na forum dobrze trafiłaśChciałabym się nieśmiało przywitać. Nieśmiało bo to moja 6 ciąża i żadna jeszcze nie zakończyła się sukcesem. Dlatego nie wiem jak długo z wami zostanę. Mam nieprawidłowy kariotyp, więc ciąża to loteria genetyczna.
Dziś byłam na wizycie. Narazie wszystko ok. Dzidziuś ma 1,3 cm tętno 164.
Mam L4 , chodzone ale po tylu poronieniech dostaje L4 bez problemu.
Można wiedzieć jak to u ciebie się toczy?organizm po prostu odrzuca ciążę? Nie słyszałam o czymś takim jeszcze o tym kariotypie
Cantosowa
Moderator
W kilka minut się zakłada, z komórki to zrobiłam.Ale to chyba kazdy wie, No ale przecież l4 sa elektroniczne. A ja nie mam konta na gov i to nie jest takie hop siu założyć.
Izz96
No i na zdrowie!Zeżarłam dzisiaj 3 pączki [emoji85][emoji85][emoji85]
Anna 1988
7+4 termin na 26 wrześniaTym razem będzie dobrze który masz tydzień i na kiedy termin?
2 ciążę biochemiczne, 1 poronienie zatrzymane w 6 tygodniu i 2 poronienia zatrzymane w 8 tygodniu.Ojej tyle razy poronilas? Trzymam kciuki u nas pozytywną energią na forum dobrze trafiłaś [emoji4]
Można wiedzieć jak to u ciebie się toczy?organizm po prostu odrzuca ciążę? Nie słyszałam o czymś takim jeszcze o tym kariotypie[emoji1745]
Więc zbliżam się do mojej krytycznej daty.
Kariotyp- każdy człowiek ma 46 chromosomów, po 2 z każdej pary. U mnie dwa chromosomy połączyły się w jeden duży. Ilość materiału genetycznego się zgadza dlatego nic mi nie jest. Jednak gdy dochodzi do ciąży robi się problem bo połowę chromosomów dziecko ma od matki, połowę od ojca. Jest kilka kombinacji jak to się może połączyć. Ja mam o tyle szczęścia ( biorąc pod uwagę wyrok TK) że chorego dziecka nie powinno być ( bo się poroni). Ryzyko poronieniech u mnie to aż 30%. No chyba że będzie to pech, bo każdemu może tak naprawdę się trafić chore dziecko.
reklama
Cantosowa
Moderator
Litości. Ja piątego kończę! Ale dziś mam kaca... No doooobra, udawanego trochę. Wczoraj siedziałam z moim Ł. i przyjaciółką do 2:30! Ja pierniczę, dziś chodzę, jak jakieś zombie! ALE kolejny raz po zarwanej nocce nie mam mdłości. Tylko no dzień lenia, dalej w piżamie siedzę tylko jęczę i pączki jem, dobrze, że to ostatni... W każdym razie, czuję się tak normalnie, jak po imprezie i strasznie się tym że jaram.No i na zdrowie!