Cantosowa
Moderator
Nie znam się na USG i nic nie doczytywałam, żeby si nie stresować. Pani doktor mówiła, że ciałko żółte wskazuje na duze prawdopodobienstwo ciąży bliźniaczej. Dopplera nie robiła, bo mówi, że ona w pierwszym trymestrze nie zaleca, bo się temperatura podnosi, widać było jedne serduszko, ale wykluczyć na 100 % jeszcze nie można.Jak to było?skąd podejrzenie?
Moja lekarka nie jest jeszcze turbo doświadczona, jest w trakcie specjalizacji, ale energetycznie mi odpowiada, w sensie czuję się dobrze u niej, zaopiekowana i w ogóle, po brązowe (trzy niteczki brązowe, które powinnam zignorować pewnie) dała mi nr telefonu, powiedziała, że jak będzie powtórka to mnie przyjmie dodatkowo itd. jest zaangażowana, ale być może nie ma jeszcze takiego doświadczenia w czytaniu USG stąd jeszcze wątpliwości. W każdym razie, musiałam zmienić lekarzy, żeby odciąć się od wcześniejszych poronień i wejść na totaaaalny luz i w pierwszym cyklu zaskoczyło.
Jezuuuu, sorry laski, ale ja po tych pięciu paczkach, to mam jakieś ADHD w pisaniu. Składnia nie ta i w ogóle spam, także tego, sorry.