reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny . Ja dziś dzień miałam na pełnych obrotach [emoji846]plamienia się skończyły więc już całe szczęście nie muszę leżeć. Dziś cały dzień spędziłam z synem . Mało czasu mu ostatnio poświęcałam przez to oszczędzanie się i powiem Wam, że serio tęskniłam za nim mimo że przeciez ciągle był ze mną w domu. Generalnie teściowa mi bardzo pomogła ale nie zmienia to faktu , że odliczam już dni do jej wyjazdu [emoji16]

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt [emoji7] ja ciągle się zastanawiam czy iść w międzyczasie na USG czy czekać do 3 marca [emoji848]

Chciałabym się nieśmiało przywitać. Nieśmiało bo to moja 6 ciąża i żadna jeszcze nie zakończyła się sukcesem. Dlatego nie wiem jak długo z wami zostanę. Mam nieprawidłowy kariotyp, więc ciąża to loteria genetyczna.

Dziś byłam na wizycie. Narazie wszystko ok. Dzidziuś ma 1,3 cm tętno 164.
Mam L4 , chodzone ale po tylu poronieniech dostaje L4 bez problemu.
Witamy Cię. Kurcze to już dużo przeszłaś i nie dziwnego , że się stresujesz..Trzeba mieć nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok [emoji8]

:)

Załączniki

• IMG_8306.jpg
    IMG_8306.jpg
    85,5 KB · Wyświetleń: 73
A ja dzisiaj pączków: SŁOWNIE ZERO :)
Pięknie! Uff, dobrze, że zjadłam Twój przydział, status quo został zachowany!

Dziewczyny, cieszą mnie wasze pozytywne wieści z wizyt!

Właśnie zobaczyłam, że dziś u mnie 9+1, czyli początek kolejnego tygodnia 💪 wizyta za tydzień! Myślę, że wtedy lekarka na 100 % wykluczy ciążę bliźniacza, bo ostatnio szukała i transvaginalnie i przez brzuchol, ale na tym etapie, to się mogły "pochować".
Muszę jeszcze jechać zrobić wymaz do położnej, może w końcu jutro to zrobię, miałam brudzenie kilka dni temu, lekarka mi zleciła, żeby sprawdzić, czy nie ma jakichś bakterii itp.

A potem 5.03 prenatalne, idziemy jak burza! Ja już chodzę z rozpiętym zamkiem w spodniach.

No, to już wszystko wiecie 😂

reklama
Pięknie! Uff, dobrze, że zjadłam Twój przydział, status quo został zachowany!

Dziewczyny, cieszą mnie wasze pozytywne wieści z wizyt!

Właśnie zobaczyłam, że dziś u mnie 9+1, czyli początek kolejnego tygodnia [emoji123] wizyta za tydzień! Myślę, że wtedy lekarka na 100 % wykluczy ciążę bliźniacza, bo ostatnio szukała i transvaginalnie i przez brzuchol, ale na tym etapie, to się mogły "pochować".
Muszę jeszcze jechać zrobić wymaz do położnej, może w końcu jutro to zrobię, miałam brudzenie kilka dni temu, lekarka mi zleciła, żeby sprawdzić, czy nie ma jakichś bakterii itp.

A potem 5.03 prenatalne, idziemy jak burza! Ja już chodzę z rozpiętym zamkiem w spodniach.

No, to już wszystko wiecie [emoji23]

Ja tez sobie założyłam gumeczkę na zapięcie od guzika ;)

Do góry