reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrześniowe mamy 2021

Macie thermomix lub lidlomix? Szukam poleconych potraw żeby urozmaicić jadłospis. Unikam glutenu więc większość pyszności przechodzi koło nosa

reklama
Cześć dziewczyny!
Chcę się z Wami przywitać i pogratulować :)
28 grudnia pierwszy pozytywny test ciążowy, 13 stycznia wizyta u lekarza. Termin według aplikacji to 4 września. Z objawów to głównie wyczulenie na zapachy - wszystko mi śmierdzi.
13 miesięcy temu urodziłam zdrowa córkę, towarzyszyła mi cukrzyca ciążowa i podejrzewam, że teraz też będę się musiała mocno pilnować.
Ponadto ciąża z roczniakiem na stanie na pewno będzie inna :)
Ta ciąża dla mnie i męża jest niespodzianką, nie staraliśmy się specjalnie, ale bardzo się cieszę, że różnica wieku między dziećmi nie będzie za duża a ja będę mogła pożegnać etap pieluch raz na zawsze :) dam znać po badaniach co i jak. Raz jeszcze wszystkim serdecznie gratuluje!

@patrvcja pewnie, że dupek pomoże, i luteina. To jest właśnie progesteron. Byłaś u lekarza, czy już masz przepisane?

@Gusiek90 wiem co czujesz... strasznie mi przykro... :( czyli wychodzi, że to kolejna biochemiczna...? Będziesz chciała robić jakieś badania, żeby dowiedzieć się, dlaczego tak się dzieje?

Dzień dobry wszystkim :D ja dziś w panice... wczoraj wieczorem przestały boleć mnie piersi i jak głupek wariuję, że to już koniec. Ja nie wiem, jak wytrzymam do 19 stycznia do wizyty...

I jeszcze taka ciekawostka... Chyba zaczęły mi się zachcianki 😂 na... uwaga uwaga... na czosnek 😱 chleb z masłem i czosnkiem na śniadanie, kolację i obiad daje mi rozkosz.
Mnie ostatnio ciągnie do pomidorów, pomarańczy i mandarynek :) Ale ja od 3 tygodni jestem na diecie z niskim IG więc może to przez to :)
witaj w klubie :)
Tez tak siedzę przed kompem i patrzę się w ekran :p w przyszłym tygodniu idę stacjonarnie do pracy wiec może wtedy będę bardziej produktywna 😄
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy stacjonarnie od świąt i zero produktywności, nie ma dla mnie różnicy czy pracuję zdalnie czy w biurze 😂 aż mi samej głupio, że nic nie umiem zrobić. Dosłownie patrze w monitor komputera i nie umiem się skupić ani myśli zebrać. Do tego dochodzi walka o to żeby w południe nie zasnąć i chwilami mdłości. A jak sobie radzicie z mdłościami w maseczkach?

reklama
Mnie ostatnio ciągnie do pomidorów, pomarańczy i mandarynek :) Ale ja od 3 tygodni jestem na diecie z niskim IG więc może to przez to :)

Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy stacjonarnie od świąt i zero produktywności, nie ma dla mnie różnicy czy pracuję zdalnie czy w biurze 😂 aż mi samej głupio, że nic nie umiem zrobić. Dosłownie patrze w monitor komputera i nie umiem się skupić ani myśli zebrać. Do tego dochodzi walka o to żeby w południe nie zasnąć i chwilami mdłości. A jak sobie radzicie z mdłościami w maseczkach?
ja narazie nie mam jakiś turbo mdłości :)

Do góry