E
Ewka34
Gość
Ja tak samo, we wtorek idę bo potrzebuje zaświadczenie do pracy i receptę na luteineJa idę 5+0 będę mieć za tydzień ale tylko dlatego że potrzebuje receptę na leki. Tak to bym czekała do 7
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo, we wtorek idę bo potrzebuje zaświadczenie do pracy i receptę na luteineJa idę 5+0 będę mieć za tydzień ale tylko dlatego że potrzebuje receptę na leki. Tak to bym czekała do 7
Czemu robiłaś to badanie? Miałaś wcześniej jakieś problemy i genetyk zlecił czy po prostu sama postanowiłaś zrobić?Dziewczyny jestem przerażona, robiłam badanie na mutację MTHFR i dzisiaj odebrałam wyniki, że mam to coś. Teraz jestem mocno zestresowana, bo nie wiem czy to oznacza, że całe moje branie kwasu foliowego od wielu miesięcy nie dało nic i może być problem z ciążą i z dzieckiem? Do wizyty u lekarza mam ponad 2,5 tyg Przerabiał może ktoś już ten temat?
Ginekolog u którego byłam na wizycie zlecił mi wykonać to badanie jako rutynowe razem z poziomem wit. D3.Czemu robiłaś to badanie? Miałaś wcześniej jakieś problemy i genetyk zlecił czy po prostu sama postanowiłaś zrobić?
Z tego co się orientuję powinnaś przyjmować kwas w formie metylowanej i witb12 też metylowana. Ale nie dam ręki sobie uciacDziewczyny jestem przerażona, robiłam badanie na mutację MTHFR i dzisiaj odebrałam wyniki, że mam to coś. Teraz jestem mocno zestresowana, bo nie wiem czy to oznacza, że całe moje branie kwasu foliowego od wielu miesięcy nie dało nic i może być problem z ciążą i z dzieckiem? Do wizyty u lekarza mam ponad 2,5 tyg Przerabiał może ktoś już ten temat?
no właśnie mnie to badanie też zaskoczyło, ale ten ginekolog jest bardzo wyczulony na takie nietypowe sprawy i dlatego chyba z nim zostanę na prowadzenie ciąży. Tylko teraz stres przeżyłam, bo w ciążę już zaszłam i się o tym dowiedziałam późno.Tak dopytuje, bo nie zlecił mi lekarz nic takiego
no właśnie mnie to badanie też zaskoczyło, ale ten ginekolog jest bardzo wyczulony na takie nietypowe sprawy i dlatego chyba z nim zostanę na prowadzenie ciąży. Tylko teraz stres przeżyłam, bo w ciążę już zaszłam i się o tym dowiedziałam późno.