Agnieszka19m
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj. Moja też trzecia. A starszaki w jakim wieku?Witam się i ja, termin z OM na 14.09
Na razie bezobjawowo i spokojnie. Jest to moja trzecia ciąża. Wizytę u ginekologa mam dopiero pod koniec stycznia. Trzymam kciuki za wszystkie Wrześniówki
I moja trzecia Dlugo zastanawialyscie sie nad trzecim dzieckiem. Bo ja wciaz mam watpliwosci czy dam rade i czy nie zwariowalam. Chociaz moje juz duze dzieci sa, ale ze starszymi jeszcze wieksze klopotyWitam się i ja, termin z OM na 14.09
Na razie bezobjawowo i spokojnie. Jest to moja trzecia ciąża. Wizytę u ginekologa mam dopiero pod koniec stycznia. Trzymam kciuki za wszystkie Wrześniówki
Mieso w ogóle jest niezdrowe chociaż inni będą zapewniać że tak nie jest no i przede wszystkim szkoda zwierząt, mamy być lepsi a nie zabijaćAle to mięso jest niezdrowe w ciąży czy co?
U mnie jeszcze większy spadek - 5.01 było 15, 7.01 już 10,7. Ginekolog przepisała mi Duphaston na wszelki wypadek, ale mówiła bym się nie martwiła, bo nie ma plamienia..Mam wyniki dzisiejszych badań
Beta 4.01 1117,74 mlU/ml
Progesteron 4.01 19,8 ng/ml
Beta 8.01 6369,35 mlU/ml
Progesteron 17,6 ng/ml
Czy mam się martwić tym spadkiem proga czy to normalne ze on tak skacze?
Progesteron się waha, zależnie od godziny itp także mi się wydaje że to niewielkie wahaniaMam wyniki dzisiejszych badań
Beta 4.01 1117,74 mlU/ml
Progesteron 4.01 19,8 ng/ml
Beta 8.01 6369,35 mlU/ml
Progesteron 17,6 ng/ml
Czy mam się martwić tym spadkiem proga czy to normalne ze on tak skacze?
w tym roku skończą 9 i 7 latWitaj. Moja też trzecia. A starszaki w jakim wieku?
I moja trzecia Dlugo zastanawialyscie sie nad trzecim dzieckiem. Bo ja wciaz mam watpliwosci czy dam rade i czy nie zwariowalam. Chociaz moje juz duze dzieci sa, ale ze starszymi jeszcze wieksze klopoty
My mamy drugie po 14 latach teraz córka będzie mieć 17 ,a we wrześniu przyjdzie kolejneI moja trzecia Dlugo zastanawialyscie sie nad trzecim dzieckiem. Bo ja wciaz mam watpliwosci czy dam rade i czy nie zwariowalam. Chociaz moje juz duze dzieci sa, ale ze starszymi jeszcze wieksze klopoty