Agnieszka19m
Fanka BB :)
Macie thermomix lub lidlomix? Szukam poleconych potraw żeby urozmaicić jadłospis. Unikam glutenu więc większość pyszności przechodzi koło nosa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie test 25 mlu, po 17 godzinie, gdzie sikam co pół godziny i 2 krechy jak malowane xDU mnie pozytywnie na wynik nawet nie czekałam bo sie od razu krecha pojawiła i to gruba, o tej godzinie z któregoś już tam moczu
Super wieściStartuje z wagą 64kg przy 170cm . Pierwszą wizytę mam 26.01, powiedzieliśmy tylko rodzicom i ja mojej przyjaciółce. Reszcie powiemy dopiero po badaniach prenatalnych.
obecnie biorę kwas foliowy już chyba z 4 miesiące
Zdecydowanie. GratulacjeDziewczyny mam wynik drugiej bety. W poniedziałek było 184, a w czwartek czyli po 72 godzinach 1097, chyba mogę się już bardziej cieszyć?
Mnie ostatnio ciągnie do pomidorów, pomarańczy i mandarynek Ale ja od 3 tygodni jestem na diecie z niskim IG więc może to przez to@patrvcja pewnie, że dupek pomoże, i luteina. To jest właśnie progesteron. Byłaś u lekarza, czy już masz przepisane?
@Gusiek90 wiem co czujesz... strasznie mi przykro... czyli wychodzi, że to kolejna biochemiczna...? Będziesz chciała robić jakieś badania, żeby dowiedzieć się, dlaczego tak się dzieje?
Dzień dobry wszystkim ja dziś w panice... wczoraj wieczorem przestały boleć mnie piersi i jak głupek wariuję, że to już koniec. Ja nie wiem, jak wytrzymam do 19 stycznia do wizyty...
I jeszcze taka ciekawostka... Chyba zaczęły mi się zachcianki na... uwaga uwaga... na czosnek chleb z masłem i czosnkiem na śniadanie, kolację i obiad daje mi rozkosz.
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy stacjonarnie od świąt i zero produktywności, nie ma dla mnie różnicy czy pracuję zdalnie czy w biurze aż mi samej głupio, że nic nie umiem zrobić. Dosłownie patrze w monitor komputera i nie umiem się skupić ani myśli zebrać. Do tego dochodzi walka o to żeby w południe nie zasnąć i chwilami mdłości. A jak sobie radzicie z mdłościami w maseczkach?witaj w klubie
Tez tak siedzę przed kompem i patrzę się w ekran w przyszłym tygodniu idę stacjonarnie do pracy wiec może wtedy będę bardziej produktywna
ja narazie nie mam jakiś turbo mdłościMnie ostatnio ciągnie do pomidorów, pomarańczy i mandarynek Ale ja od 3 tygodni jestem na diecie z niskim IG więc może to przez to
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy stacjonarnie od świąt i zero produktywności, nie ma dla mnie różnicy czy pracuję zdalnie czy w biurze aż mi samej głupio, że nic nie umiem zrobić. Dosłownie patrze w monitor komputera i nie umiem się skupić ani myśli zebrać. Do tego dochodzi walka o to żeby w południe nie zasnąć i chwilami mdłości. A jak sobie radzicie z mdłościami w maseczkach?