Cukszyk..mama
Fanka BB :)
Witajcie wszystkie przyszłe mamusie mój termin to 09.09.2019. : D już nie możemy się doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie jestem dobrej myśli, a odstawienie słodyczy na pewno też wyjdzie mi na dobre [emoji4]Wydaje mi się, że nie ma co panikować... w razie czego lekarz skieruje Cię do diabetologa i będziesz sobie kontrolowała cukier kilka razy dziennie.
Ciśnienie u mnie książkowe. A zachcianki macie duże czy słabo. Ja w ogóle apetytu dosłownie nie mam.
Piję, ale mniej niż wcześniej i słabą. Ogólnie po wypiciu kawy jak mierzę, to nie ma różnicy. Wstaję już rano z takim wysokim.A pijesz kawe ?
Ooo mój teżWitajcie wszystkie przyszłe mamusie mój termin to 09.09.2019. : D już nie możemy się doczekać
W porządku a ja mam pytanie co polecacie na rozstępy cellulit i na ujędrnienie nóg?Jak tam się dziewczyny czujecie?[emoji846]
Przeciwko rozstępom oliwka babydream mum z Rossmanna, niedroga i działa cuda. Na powstałe już rozstępy żeby rozjaśnić Bio Oil, miałam kiedyś sporo na piersiach i brzuchu, przy regularnym stosowaniu Bio oilu wszystkie są niewidoczne już. Co do cellulitu to nie ma co na super cudy liczyć z balsamami, ale polecam wypijać ok. 3l wody dziennie i kupić masażer, albo kulki do masażuW porządku a ja mam pytanie co polecacie na rozstępy cellulit i na ujędrnienie nóg?
A czekacie na chłopca czy dziewczynkę u nas będzie dziewczynkaOoo mój też
U mnie oliwka nie pomogła .. ale bio oli zdecydowanie jestem na tak .Przeciwko rozstępom oliwka babydream mum z Rossmanna, niedroga i działa cuda. Na powstałe już rozstępy żeby rozjaśnić Bio Oil, miałam kiedyś sporo na piersiach i brzuchu, przy regularnym stosowaniu Bio oilu wszystkie są niewidoczne już. Co do cellulitu to nie ma co na super cudy liczyć z balsamami, ale polecam wypijać ok. 3l wody dziennie i kupić masażer, albo kulki do masażu