Cukszyk..mama
Fanka BB :)
Witajcie wszystkie przyszłe mamusie mój termin to 09.09.2019. : D już nie możemy się doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie jestem dobrej myśli, a odstawienie słodyczy na pewno też wyjdzie mi na dobre [emoji4]Wydaje mi się, że nie ma co panikować... w razie czego lekarz skieruje Cię do diabetologa i będziesz sobie kontrolowała cukier kilka razy dziennie.
I mamy prawie identyczny bilans, taka sama waga, z tą różnicą, że mam 1cm mniej [emoji16]I super
No to juz mi lepiej, ze nie jestem sama ;D a brzuch widac u Ciebie? Ja robie zdjecia co tydzien ale tylko jak leze. Jak stoje to nie ma sensu bo wygladam jak w 7 miesiacu albo i wiecej ;DI mamy prawie identyczny bilans, taka sama waga, z tą różnicą, że mam 1cm mniej [emoji16]
Brzuch mam spory, ostatnio nawet pani w sklepie w kolejce mnie przepuściła [emoji16]No to juz mi lepiej, ze nie jestem sama ;D a brzuch widac u Ciebie? Ja robie zdjecia co tydzien ale tylko jak leze. Jak stoje to nie ma sensu bo wygladam jak w 7 miesiacu albo i wiecej ;D
Ale fajnyZdjęcie z wczoraj [emoji16]Zobacz załącznik 964669
Zdjęcie z wczoraj [emoji16]Zobacz załącznik 964669