reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Pięknie dziewczyny... Taki staż - wzór do naśladowania[emoji108]
Oby tak dalej.. Brawo[emoji122]
Te Wasze "nudy" coś pięknego [emoji6]

Cześć dziewczyny [emoji6] za mną okropna noc a bardziej sen . Śniło mi się że urodziłam pięcioraczki o wszystkie to chłopki [emoji1787] nie mogłam zapamiętać i ich imion xd sen ciągnął się do ukończenia ich drugiego roku życia masakra . wstałam przerażona i nie wyspana [emoji21] nie życze żadnej takich snów [emoji14]teraz mniej więcej sobie wyobrażam mamusie z tyloma dziećmi . Szacun

Witam niedzielnie, widzę że ta noc dla wielu z nas była ciężka :sad: ja też obudziłam się w nocy około 3 i zasnąć już nie mogłam, a potem śniły mi się same głupoty... nerwa mam przez ten samochód bo znowu koszty... człowiek po prostu nie może mieć spokoju:hmm:

Witam się i ja w niedziele, wczoraj koleżanki urodzony były wiec do domu dotarłam o 4... i obudził mnie budzik na tabletkę i po spaniu [emoji4] u nas narazie słoneczko ale tak wieje ze tragedia [emoji51]

Witam się w niedziele [emoji16] ja dziś się wyjatkowo wyspałam [emoji3] wczoraj mieliśmy gości wiec czeka mnie jeszcze sprzątanie [emoji85] wczoraj nie miałam już sił :p
My razem jesteśmy od 7 lat i 1,5 roku po ślubie [emoji3]

Witam wszystkich również. Nie odzywałam się bo mielismy zamieszanie w zwiazku z przeprowadzką. Jeszcze tato nas odwiedzil z rodzinką z niemiec ♡ juz od piatku jesteśmy na nowym mieszkaniu, jakimś cudem udalo mi sie mieszkanie ogarnac w dzien przekazania kluczy :D teraz jesteśmy sobie we 2, leniuchujemy. Piekniej być nie mogło, takie miałam obawy a czuje sie tu juz zdecydowanie jak u siebie.
Byłam w piatek na USG i dzidziuś miał już 7 cm, wszystko ma na swoim miejscu, NT 1,7, nosek też jest. Byłam na NFZ, naogladalismy się z narzeczonym dzidziusia. Zaczelam tez w piatek 4 miesiac i tak śmiesznie bo od tamtej pory mam juz serio widoczny brzuszek, juz nie da sie ukryc dzidziusia :)
Możecie mi wytłumaczyć co znaczy te NT? Duzo dziewczyn tutaj pisało o tym, i tak mi akurat ten pomiar został w pamięci. Mierzyła jakas inna lekarz i powiedziała ze mam rozmawiac ze swoim lekarzem, 20 marca :)

reklama
Witam wszystkich również. Nie odzywałam się bo mielismy zamieszanie w zwiazku z przeprowadzką. Jeszcze tato nas odwiedzil z rodzinką z niemiec ♡ juz od piatku jesteśmy na nowym mieszkaniu, jakimś cudem udalo mi sie mieszkanie ogarnac w dzien przekazania kluczy [emoji1] teraz jesteśmy sobie we 2, leniuchujemy. Piekniej być nie mogło, takie miałam obawy a czuje sie tu juz zdecydowanie jak u siebie.
Byłam w piatek na USG i dzidziuś miał już 7 cm, wszystko ma na swoim miejscu, NT 1,7, nosek też jest. Byłam na NFZ, naogladalismy się z narzeczonym dzidziusia. Zaczelam tez w piatek 4 miesiac i tak śmiesznie bo od tamtej pory mam juz serio widoczny brzuszek, juz nie da sie ukryc dzidziusia [emoji4]
Możecie mi wytłumaczyć co znaczy te NT? Duzo dziewczyn tutaj pisało o tym, i tak mi akurat ten pomiar został w pamięci. Mierzyła jakas inna lekarz i powiedziała ze mam rozmawiac ze swoim lekarzem, 20 marca :)

nt to przezierność karku, masz ja w normie także spokojnie, jest to badanie które umożliwia określenie ryzyka wystąpienie zespołu Downa itp [emoji6] tak mniej więcej w uproszczeniu [emoji8]

Do góry