reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Witam niedzielnie. Unas nic nie było słychać, bo my w bloku mieszkamy, może dlatego[emoji849]
Choć smsem alert dostałam wieczorem.

Mam ogólne pytanie czy macie problem z suchą skóra, bo ja mam mega i niby wiem, że to normalne, ale oliwka nie pomagała. Teraz testuje emolium jest troszke lepiej[emoji849]
Oj ja też mam strasznie suchą skórę... Masakra jakaś

Ja też mam suchą, mam fajne mleczko z mixy ale wiadomo że każdemu podchodzi do innego
Screenshot_20190310-083807_Rossmann.jpeg

Współczuję Wam przeżyć kochane! Kiedyś czytałam że rozwód to jedna z najbardziej stresujacych sytuacji w życiu. Nigdy nie wiadomo co nas czeka, jesteście silne że tak dzielnie dajecie radę chociaż pewnie wiele Was to kosztowało:)

Ja mam jednego chopa od liceum, taka nuda.. ;)[emoji173]

To tak jak u nas :p nudyy, w tym roku będzie 13 lat razem, 5 po ślubie :)
Kocham te moje nudy :D

Faktycznie dużo z was ma doświadczenia rozwodowe :( przykre to jest jak ludzie mogą się zmienić po ślubie.

To tak jak u nas [emoji14] nudyy, w tym roku będzie 13 lat razem, 5 po ślubie :)
Kocham te moje nudy :D

Faktycznie dużo z was ma doświadczenia rozwodowe :( przykre to jest jak ludzie mogą się zmienić po ślubie.
U nas w styczniu minęło 13 lat a we wrześniu będzie 6 po ślubie.. czyżbyś była moja bratnia dusza?[emoji23]

reklama
Do góry