asica.g
szczęśliwa mamcia :)
Hej dziewczęta. U mnie słoneczko, ale wieje. W nocy mocno padało. Rano koło 6.30 było sympatycznie na dworku, ale wiatr się nasila.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj ja też mam strasznie suchą skórę... Masakra jakaśWitam niedzielnie. Unas nic nie było słychać, bo my w bloku mieszkamy, może dlatego[emoji849]
Choć smsem alert dostałam wieczorem.
Mam ogólne pytanie czy macie problem z suchą skóra, bo ja mam mega i niby wiem, że to normalne, ale oliwka nie pomagała. Teraz testuje emolium jest troszke lepiej[emoji849]
Współczuję Wam przeżyć kochane! Kiedyś czytałam że rozwód to jedna z najbardziej stresujacych sytuacji w życiu. Nigdy nie wiadomo co nas czeka, jesteście silne że tak dzielnie dajecie radę chociaż pewnie wiele Was to kosztowało
Ja mam jednego chopa od liceum, taka nuda.. [emoji173]
U nas w styczniu minęło 13 lat a we wrześniu będzie 6 po ślubie.. czyżbyś była moja bratnia dusza?[emoji23]To tak jak u nas [emoji14] nudyy, w tym roku będzie 13 lat razem, 5 po ślubie
Kocham te moje nudy
Faktycznie dużo z was ma doświadczenia rozwodowe przykre to jest jak ludzie mogą się zmienić po ślubie.
Czyli jak u nas prezent na okrągłą rocznicę [emoji38]My w tym roku 13 razem, a 10 po ślubie[emoji16]