reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

U nas to już trzecia byłaby dziewczynka :) (z tym, że jeden aniołek)
Mój mąż po wizycie zadał pytanie "Ale chyba kiedyś postaramy się jeszcze o syna?" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yhym

Chyba poczułam pierwsze ruchy albo nie wiem... [emoji2] leżę sobie, nagle poczułam delikatne , bardzo delikatne... pukniecie [emoji848] Myslicie,że to mogło być to ? Wcześniej nic takiego nie czułam
Też 2 razy coś takiego poczulam i tylko w jednej pozycji. Oczywiście gdy komukolwiek powiedzialam to zostalam wysmiana bo "ruchy dopiero 16-20tydz." [emoji19]

reklama
Mi też tylko cybex - ale ja uważam że aż takie drogie te wózki o foteliki nie są. Ale może ja nie mam zwyczajnie porównania i dużo robi to że mieszkam w Niemczech i te ceny mnie tak nie przerażają.

Jak ja zobaczyłam Cybex za ponad 10 tysięcy to zwątpiłam :p ale może wy oglądacie inne modele :p

Też 2 razy coś takiego poczulam i tylko w jednej pozycji. Oczywiście gdy komukolwiek powiedzialam to zostalam wysmiana bo "ruchy dopiero 16-20tydz." [emoji19]
Ja w pierwszej ciąży czułam w 20tc , w drugiej w 16tc [emoji848] A teraz już w 12tc ? Internet pisze, że to niemożliwe [emoji23] I zglupialam.... pożyjemy, zobaczymy :)

Upolowałam jeansy w lidlu dzisiaj :D o taki zakup super, fajne są. Za 40 zł to już w ogóle mega.
Ruchy hmmm ja nic nie czuje jeszcze, pewnie za jakieś 4 tygodnie coś się zacznie, tak liczę.
A wózek fajny widziałam Bebetto Si, czarny ze złotym :)

Też na ten temat czytałam. Może to rzeczywiście tylko bąki [emoji23] strasznie jestem ciekawa tego uczucia, jak to jest czuć dzieciątko. Nie moge sie doczekać:) ale czas tak szybko leci, za niedługo nam się 2 trymestry pozaczynają.
Ja w pierwszej ciąży czułam w 20tc , w drugiej w 16tc [emoji848] A teraz już w 12tc ? Internet pisze, że to niemożliwe [emoji23] I zglupialam.... pożyjemy, zobaczymy :)

Ja pamiętam że leżałam sobie i nagle poczułam ruchy, nie dało się tego pomylić z niczym innym, wcześniej było jakieś delikatne łaskotanie jakby, ale te ruchy widziałam na brzuchu bo się taka mała kulka zrobila :D mega to było.

Musi być cudowne uczucie ♡
Ja pamiętam że leżałam sobie i nagle poczułam ruchy, nie dało się tego pomylić z niczym innym, wcześniej było jakieś delikatne łaskotanie jakby, ale te ruchy widziałam na brzuchu bo się taka mała kulka zrobila :D mega to było.

U nas to już trzecia byłaby dziewczynka :) (z tym, że jeden aniołek)
Mój mąż po wizycie zadał pytanie "Ale chyba kiedyś postaramy się jeszcze o syna?" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yhym

Chyba poczułam pierwsze ruchy albo nie wiem... [emoji2] leżę sobie, nagle poczułam delikatne , bardzo delikatne... pukniecie [emoji848] Myslicie,że to mogło być to ? Wcześniej nic takiego nie czułam
Lovi 2dni temu też coś takiego poczułam i też się zastanawiam czy to to. Dzisiaj zaś czuje coś w okolicach jajnika. Kiszki tak daleko chyba nie sięgają? [emoji848][emoji13]

reklama
Czy tylko ja się boje ruchów? [emoji848] W 2 ciąży młoda w ostatnich dniach dawała mi tak popalić, że zwijalam się wręcz takie nieprzyjemne to bylo... W szpitalu sie dowiedziałam, ze przeklada się z lewej na prawą stronę i na odwrót dupką wypychajac bebzol... I teraz trochę się boję, że znowu będę odczuwać ból [emoji21]

Do góry