W ogóle przez to że niektóre znają płeć to też mi narobiłyście ochoty i chce jak najszybciej poznać a gdzie ja za miesiąc dopiero prenatalne mam [emoji849]
Ja mam tęczowy wózek [emoji6] w środku czarny i dziecko nigdy spocone nie było bo zawsze jest ubrana adekwatnie do pogody [emoji6]
No i ja cały czas myślę czy będziemy kupować wózek podwojny czy dostawke nie wiem [emoji2368]
@czarnulka28 no ja przy podobnej drodze a właściwie osiedlu mieszkam, same wertepy wiec mi zależało na dobrych amortyzatorach i z mojego Anexa byłam mega zadowolona
I domyślam się że Ci smutno, trzeba przeżyć coś na kasztalt żałoby bo niespełnionym marzeniu
@justyndziuk u mnie tak samo, jelitowka już odpuściła, siły wróciły, i sie denerwuje [emoji20]
@Aleeksandraa ale slodkie zachowanie synka! Moja córka ostatnio jak jej powiedzialam że dzidziuś jest w brzuchu to wpychala i smoczek-gryzak do pępka [emoji23]
@asiek08 tylko wiesz ze tego fotelika w czasie jazdy rozkładać nie można [emoji6] mam go, jest okej ale szczerze to może ze dwa razy korzystałam z tego rozkladania bo moja córka go nienawidziła [emoji28]
Moja córka ma na imię Zoja jezu ile my się nasłuchaliśmy że mamy tak nie dawać ale ja to mam kompletnie gdzieś co inni na ten temat mówią [emoji6] a teraz wszyscy sie przyzwyczaili i jakos żyją [emoji6] mój mąż też na początku kręcił nosem ale nie miał lepszej alternatywy to sie pokochał [emoji23]
@AnneR witaj, miło Cie poznać [emoji4] dla mnie usg prenatalne to w ogóle podstawa podastaw i nie wiem jak ktoś może w ogóle rozważać czy je robić