reklama
mąż na mnie mowi grammar nazi, wiec chyba nieCzy ty kiedyś odpuszczasz? dla mnie brzmi jak dialekt dlatego zapytałam no
Wózek, hmmm spacerówkę mamy Mutsy Nexo, jestem zadowolona, ładna lekka, składa się do małych rozmiarów. A gondolę miałam Bebetto Torino ale musze zobaczyc w jakim jest stanie.
Madeline86
Aktywna w BB
Gratulacje z udanych wizyt oby tylko tak dalej
Dziewczyny, co do łóżeczka to ja dość długo szukałam odpowiedniego modelu. Chciałam od początku dostawkę ze względu na nocne wstawanie. Powiem Wam, że zdała egzamin w 100%.
Świetna sprawa. Naprawdę byłam zadowolona (nadal jestem) - choć teraz z dostawki zrobiliśmy łóżeczko.
Duzo dostawek ma dość małe rozmiary - 60 - 90cm. Co wystarcza na ok pół roku dla bobasa. Podobała mi się chicco next to me, ale właśnie też jest zalecana przez pierwsze 6 msc.
My kupiliśmy na allegro. Ma wymiary 120x90cm - 3w1 - najpierw dostawka, potem łóżeczko, potem jeszcze można z tego wyjąć szczebelki żeby dziecko samo sobie wychodziło. Wyślę Wam zdjęcia poglądowo. Ale mogę ją naprawdę polecić. Zobacz załącznik 945685
Dziewczyny, co do łóżeczka to ja dość długo szukałam odpowiedniego modelu. Chciałam od początku dostawkę ze względu na nocne wstawanie. Powiem Wam, że zdała egzamin w 100%.
Świetna sprawa. Naprawdę byłam zadowolona (nadal jestem) - choć teraz z dostawki zrobiliśmy łóżeczko.
Duzo dostawek ma dość małe rozmiary - 60 - 90cm. Co wystarcza na ok pół roku dla bobasa. Podobała mi się chicco next to me, ale właśnie też jest zalecana przez pierwsze 6 msc.
My kupiliśmy na allegro. Ma wymiary 120x90cm - 3w1 - najpierw dostawka, potem łóżeczko, potem jeszcze można z tego wyjąć szczebelki żeby dziecko samo sobie wychodziło. Wyślę Wam zdjęcia poglądowo. Ale mogę ją naprawdę polecić. Zobacz załącznik 945685
mąż na mnie mowi grammar nazi, wiec chyba nie
Hahaha dobre uwielbiam kobiety z charakterem
Baciombre1984
Fanka BB :)
@Indziorka U mnie tak samo 9t4d więc idziemy równo, a w sumie jak pomyślę to też mam uczucie zimna to objaw ciąży?
@justyndziuk no ja senna nie jestem, nie boli mnie brzuch no ale wieczny głód to fakt, gdyby nie ta dieta cukrzycowa to wciagalabym wszystko co się da hahah
@justyndziuk no ja senna nie jestem, nie boli mnie brzuch no ale wieczny głód to fakt, gdyby nie ta dieta cukrzycowa to wciagalabym wszystko co się da hahah
pumelova
Dość małe- zależy od dziecka, biorąc pod uwagę córkę nie spodziewam się szybko rosnącego dziecka, ma 20 miesięcy, nosi 80 i waży mniej niż 10kg)Gratulacje z udanych wizyt oby tylko tak dalej
My kupiliśmy na allegro. Ma wymiary 120x90cm - 3w1 - najpierw dostawka, potem łóżeczko, potem jeszcze można z tego wyjąć szczebelki żeby dziecko samo sobie wychodziło. Wyślę Wam zdjęcia poglądowo. Ale mogę ją naprawdę polecić. Zobacz załącznik 945685Zobacz załącznik 945687
A jest płynna regulacja wysokości w tym łóżeczku?
Indziorka
@Baciombre1984 no dlatego pewnie termin ten sam nam wychodzi ;p znaczy ja raczej zdaję sobie sprawę, że dla mnie osiągnięciem będzie poród w 38tc [emoji81]
@pumelove a z podkarpacia sobie jestem
Lovi23
Dlaczego osiągnięcie? [emoji4]@Baciombre1984 no dlatego pewnie termin ten sam nam wychodzi ;p znaczy ja raczej zdaję sobie sprawę, że dla mnie osiągnięciem będzie poród w 38tc [emoji81]
reklama
Madeline86
Aktywna w BB
Tak, zależy od dziecka. Ale ja i mąż jesteśmy wysocy, obstawialam że nasze dziecko nie będzie malutkie. Mój ma te 9 msc i klocek z niego bo waży tyle co Twoja córeczka - 10 kg i nosi 80 cm.
Tak, chyba 3 regulacje wysokości są z tego co pamiętam.
Tak, chyba 3 regulacje wysokości są z tego co pamiętam.
Dość małe- zależy od dziecka, biorąc pod uwagę córkę nie spodziewam się szybko rosnącego dziecka, ma 20 miesięcy, nosi 80 i waży mniej niż 10kg)
A jest płynna regulacja wysokości w tym łóżeczku?