reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Dziewczyny sorry za glupie pytanie, ale tą bete spr. przez krew? Tutaj w Niemczech tego nie robia. Jak pójdę do gin. to zrobi zwyczajny test ciążowy..

reklama
Myszka- tak jak koleżanki piszą... beta później zwalnia [emoji848] lekarz Ci kazał zrobić?

Kara ah to sobie mąż wymyślił hehe no ale jak chce to nie ma co go powstrzymać [emoji16]

Eh dziewczyny... Dostałam wyniki bety i nie jest dobrze, bo to za mały przyrost [emoji26] jak robiłam w zeszłym tygodniu to byly takie wyniki:
21.01 - 415
23.01 - 793
A wynik z wczoraj 31.01 - 1895 to mały przyrost [emoji31]
Jutro też pójdę sprawdzić jaki będzie po 48h.
Ale boje się że nie skończy się dobrze [emoji29][emoji29][emoji29][emoji20]
Nie nakrecaj się niepotrzebnie. Wszystko jest w porządku a Ty sobie fundujesz tylko więcej stresów, które wcale nie pomagają.

@Myszka90 beta przecież zwalnia w którymś momencie, tylko na początku tak duzo przyrasta. A po co robiłaś znowu betę? Lekarz Ci kazał czy jak?

Dlatego ja nie robie badań na własną rękę. Zdaję się na lekarza. Za tydzień będę wiedziała więcej. Chcę uniknąć błędów w interpretacji i nakręcania się na najgorsze. To źle wpływa na malucha. Dziewczyny ze spokojem [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Mam pytanie do dziewczyn, które w poprzedniej ciąży miały cukrzycę ciążową. Czy teraz macie wcześniej test obciążenia glukozą, czy normalnie pod koniec drugiego trymestru?

reklama
Ja mam glukoze zleconą wraz ze wszystkimi badaniami tymi samymi, w których wyszło, ze mam toksoplazmoze. Glukozy jeszcze nie odebrałam.

Do góry