reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Hej dziewczyny. Ja mam usg w poniedziałek, to będzie 7t6d, im bliżej tym więcej nerwów. Czuje sie w tej ciąży fatalnie, mdłości póki co tylko gorsze. W nocy nie mogłam spać bo tak sie źle czułam a jak przysnelam to śniło mi sie, że sie obudziłam we krwi i stracilam dzieciątko. Co za koszmar :(

reklama
Hahaha macie rację dziewczyny, ale to prawda dzisiejsze czasy bardzo negatywnie na nasze zdrowie wpływa.
Obysmy razem dotrwały do września [emoji4]

Ja tym razem zrezygnowałam z bety. Dzień po terminie spodziewanej miesiączki beta wyniosła 6,44!! Jakoś 11 dpo to było. Stwierdziłam, że nie powtarzam. Nic mi to nie da. W poprzedniej ciąży powtarzałam, rosło prawidłowo a i tak serduszko przestało bić w 8tc. Teraz jedynie robię pomiar temperatury. Utrzymuje się ciągle na tym samym wysokim poziomie więc trochę mnie to uspokaja. Będzie co ma być, spokój i jeszvze raz spokój i pokora :p

Hej dziewczyny. Ja mam usg w poniedziałek, to będzie 7t6d, im bliżej tym więcej nerwów. Czuje sie w tej ciąży fatalnie, mdłości póki co tylko gorsze. W nocy nie mogłam spać bo tak sie źle czułam a jak przysnelam to śniło mi sie, że sie obudziłam we krwi i stracilam dzieciątko. Co za koszmar :(

Jezu ja miałam dzisiaj podobny sen.. tez mi się śniło, ze poroniłam[emoji26]
Na całe szczęście to był tylko zły sen.
Wszystko będzie dobrze nie martw się [emoji8]

Dziewczyny co wy się tak zamartwiacie? Nie myślcie o tym w taki sposób. Pozytywne myślenie daje na prawdę dużo [emoji6] szczęsliwa mama to i szczesliwe dziecko [emoji6]

U mnie coraz bliżej do wizyty... tylko ja wizytuje dziś? [emoji4]

Też mam głupie sny... Ale nie dotyczą one ciazy, wczoraj np mi się śniło, że zmarła moja mama [emoji849] dzisiaj, że Mój mąż zginął w wypadku. Masakra
Ale to chyba taki etap teraz, że głupoty się śnia [emoji58]

@Lovi23 chyba tak. Mi się ostatnio śniło że ktoś mnie i kilka innych obcych ludzi porwał. Zamknąl nas w dużym domu bez wyjścia. Musieliśmy szukać wskazówek aby wyjść... Gdy już byliśmy na zewnatrz to zatrzymało nas FBI [emoji23][emoji23][emoji23] podobno wiemy coś za dużo, kazali nam wyjechać z kraju bo tu jest niebezpiecznie... Chyba za duzo się naczytalam kryminałow ostatnio, bo pochlaniam ksiazke w jeden dzien [emoji23]

reklama
Przerażające te sny, mnie też się śnią różne dziwne rzeczy i pamiętam je rano, a dawno już tak nie miałam [emoji85]

Do góry