reklama
Ann89
Fanka BB :)
Tak to pobieranie krwi i sprawdzają poziom poziom hcg ,Dziewczyny sorry za glupie pytanie, ale tą bete spr. przez krew? Tutaj w Niemczech tego nie robia. Jak pójdę do gin. to zrobi zwyczajny test ciążowy..
moniczka2609
Tak. Idziesz i pobierają Ci krew.Dziewczyny sorry za glupie pytanie, ale tą bete spr. przez krew? Tutaj w Niemczech tego nie robia. Jak pójdę do gin. to zrobi zwyczajny test ciążowy..
moniczka2609
Nie nakrecaj się niepotrzebnie. Wszystko jest w porządku a Ty sobie fundujesz tylko więcej stresów, które wcale nie pomagają.Kara ah to sobie mąż wymyślił hehe no ale jak chce to nie ma co go powstrzymać [emoji16]
Eh dziewczyny... Dostałam wyniki bety i nie jest dobrze, bo to za mały przyrost [emoji26] jak robiłam w zeszłym tygodniu to byly takie wyniki:
21.01 - 415
23.01 - 793
A wynik z wczoraj 31.01 - 1895 to mały przyrost [emoji31]
Jutro też pójdę sprawdzić jaki będzie po 48h.
Ale boje się że nie skończy się dobrze [emoji29][emoji29][emoji29][emoji20]
Tak, pobierana jest krewDziewczyny sorry za glupie pytanie, ale tą bete spr. przez krew? Tutaj w Niemczech tego nie robia. Jak pójdę do gin. to zrobi zwyczajny test ciążowy..
Mitsukurina
Zaangażowana w BB
Dlatego ja nie robie badań na własną rękę. Zdaję się na lekarza. Za tydzień będę wiedziała więcej. Chcę uniknąć błędów w interpretacji i nakręcania się na najgorsze. To źle wpływa na malucha. Dziewczyny ze spokojem [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Agnieszka kw
Mam pytanie do dziewczyn, które w poprzedniej ciąży miały cukrzycę ciążową. Czy teraz macie wcześniej test obciążenia glukozą, czy normalnie pod koniec drugiego trymestru?
reklama