reklama
Ewkaa0606
Zaciekawiona BB
Dziewczyny ale tempo narzucilyscie! Ciężko Was nadrobić [emoji39]
Co do ksiazki to w pierwszej ciazy czytalam "Ciężarówką przez 9 miesięcy". Mialam tez inne pozycje, ale ta jest napisana lekkim i zartobliwym jezykiem. Sporo sie nasmialam przy czytaniu[emoji6]
A co do witamin to tez mam femibion1.
Tez jestescie takie wypompowane? Nic mi sie nie chce, najchetniej przelezalabym caly dzien... Gdybym nie musiala zaprowadzic Marysi do zlobka to pewnie chodzilabym w pizamie do poludnia..
Co do ksiazki to w pierwszej ciazy czytalam "Ciężarówką przez 9 miesięcy". Mialam tez inne pozycje, ale ta jest napisana lekkim i zartobliwym jezykiem. Sporo sie nasmialam przy czytaniu[emoji6]
A co do witamin to tez mam femibion1.
Tez jestescie takie wypompowane? Nic mi sie nie chce, najchetniej przelezalabym caly dzien... Gdybym nie musiala zaprowadzic Marysi do zlobka to pewnie chodzilabym w pizamie do poludnia..
justyndziuk
Fanka BB :)
Głupio się przyznać, ale ja siedzę w łóżku do 14, dopóki nie muszę ogarnąć obiadu dla męża..
Zawsze byłam pełna energii, a teraz mi się po prostu nic nie chce [emoji5]
Ewkaa0606
Zaciekawiona BB
Daj znac rano. Ja do srody tez bede siwa..
Mnie też się nic nie chce, syn mnie mobilizuje do ruchu i spacerów [emoji4]
Zauważyłam że dzisiaj mnie nie mdliło... Czekam z niecierpliwością do rana na wyniki bety. A do 14 lutego do USG naprawdę osiwieje [emoji85]
Ja chciałabym się polenić ale moja szalona dwulatka ma inne plany
więc kradnę te cenne sekundy kiedy sama sie bawi na chwilę oddechu
Wiecie co sobie ugotowałam dzisiaj? Ogórkową ale taką na żeberkach, kwaśna, pychaa!
A ja muszę przełożyć z 7go wizytę na 8go mam nadzieję się uda, bo moja córcia ma pierwszy bal przebierańców w przedszkolu
więc kradnę te cenne sekundy kiedy sama sie bawi na chwilę oddechu
Wiecie co sobie ugotowałam dzisiaj? Ogórkową ale taką na żeberkach, kwaśna, pychaa!
A ja muszę przełożyć z 7go wizytę na 8go mam nadzieję się uda, bo moja córcia ma pierwszy bal przebierańców w przedszkolu
Myszka90
Ooo ogórkowa [emoji4]oj dawno nie robiłam... Pyyycha [emoji16]
Ja to codziennie śledziki ostatnio hahaha
No i dziś mnie też naszło na naleśniki [emoji16]
Ewa żadnych wyrzutów i jak masz okazję to się leń, [emoji16]
Pamiętam pierwsza ciążę...hamak i błogie lenistwo... Tyle co w domu zrobić i ugotować [emoji4] a teraz mój 15 miesięczny syn dba o moją aktywność [emoji16] a czasem od samego patrzenia na niego jestem jeszcze bardziej zmęczona [emoji1787]
Pierwszego balu Mama nie może przegapić [emoji4] wybrała już sobie córeczka strój?
Ja to codziennie śledziki ostatnio hahaha
No i dziś mnie też naszło na naleśniki [emoji16]
Ewa żadnych wyrzutów i jak masz okazję to się leń, [emoji16]
Pamiętam pierwsza ciążę...hamak i błogie lenistwo... Tyle co w domu zrobić i ugotować [emoji4] a teraz mój 15 miesięczny syn dba o moją aktywność [emoji16] a czasem od samego patrzenia na niego jestem jeszcze bardziej zmęczona [emoji1787]
Pierwszego balu Mama nie może przegapić [emoji4] wybrała już sobie córeczka strój?
reklama
Myszka90
Trzymam kciuki [emoji847]
Ja jutro mam wizytę [emoji7]