reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny ale tempo narzucilyscie! Ciężko Was nadrobić [emoji39]

Co do ksiazki to w pierwszej ciazy czytalam "Ciężarówką przez 9 miesięcy". Mialam tez inne pozycje, ale ta jest napisana lekkim i zartobliwym jezykiem. Sporo sie nasmialam przy czytaniu[emoji6]

A co do witamin to tez mam femibion1.

Tez jestescie takie wypompowane? Nic mi sie nie chce, najchetniej przelezalabym caly dzien... Gdybym nie musiala zaprowadzic Marysi do zlobka to pewnie chodzilabym w pizamie do poludnia..

Tez jestescie takie wypompowane? Nic mi sie nie chce, najchetniej przelezalabym caly dzien... Gdybym nie musiala zaprowadzic Marysi do zlobka to pewnie chodzilabym w pizamie do poludnia..

Głupio się przyznać, ale ja siedzę w łóżku do 14, dopóki nie muszę ogarnąć obiadu dla męża..
Zawsze byłam pełna energii, a teraz mi się po prostu nic nie chce [emoji5]

Mnie też się nic nie chce, syn mnie mobilizuje do ruchu i spacerów [emoji4]
Zauważyłam że dzisiaj mnie nie mdliło... Czekam z niecierpliwością do rana na wyniki bety. A do 14 lutego do USG naprawdę osiwieje [emoji85]

Ja chciałabym się polenić ale moja szalona dwulatka ma inne plany :D
więc kradnę te cenne sekundy kiedy sama sie bawi na chwilę oddechu :p

Wiecie co sobie ugotowałam dzisiaj? Ogórkową :D ale taką na żeberkach, kwaśna, pychaa! :)

A ja muszę przełożyć z 7go wizytę na 8go mam nadzieję się uda, bo moja córcia ma pierwszy bal przebierańców w przedszkolu :)

Ooo ogórkowa [emoji4]oj dawno nie robiłam... Pyyycha [emoji16]

Ja to codziennie śledziki ostatnio hahaha
No i dziś mnie też naszło na naleśniki [emoji16]

Ewa żadnych wyrzutów i jak masz okazję to się leń, [emoji16]
Pamiętam pierwsza ciążę...hamak i błogie lenistwo... Tyle co w domu zrobić i ugotować [emoji4] a teraz mój 15 miesięczny syn dba o moją aktywność [emoji16] a czasem od samego patrzenia na niego jestem jeszcze bardziej zmęczona [emoji1787]

Pierwszego balu Mama nie może przegapić [emoji4] wybrała już sobie córeczka strój?

reklama
Do góry