Anastazja35x
Fanka BB :)
Dziewczyny co na przeziębienie oprócz miodu z czosnkiem dzisiaj mnie rozłożyło [emoji29]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zawsze, ja robiłam dzień po terminie betę i wyszła 62 wszystko zależy od tego kiedy była owulacja o zagnieżdżanie, najważniejsze ze rośnie@dory gratuluje udanej wizyty
@Dorota2701 beta ok 200 jest w okolicy terminu miesiączki. To by się zgadzało, ja swoją pierwsza betę robiłam przed terminem i była 160
@Mamawrzesniowa gratulacje!!!
Mi dopomogło jeszcze herbata z imbirem i cytryną lub z sokiem malinowym i inhalacje z soli jodowanejDziewczyny co na przeziębienie oprócz miodu z czosnkiem dzisiaj mnie rozłożyło [emoji29]
dwa dodatkowe dni wolnego tzw opieka na zdrowe dziecico oznacza wziąć dwie opieki? Dwie opiekunki?
Dziewczyny co na przeziębienie oprócz miodu z czosnkiem dzisiaj mnie rozłożyło [emoji29]
Nieśmiało się witam
pierwszy test zrobiony w blue monday- druga jasna kreska, na drugi dzień już gruba krecha od razu
bete tez zrobiłam bo nie wierzyłam -1200 w 32DC, 2400 w 34 DC
termin wychodzi na 29 września OM 23 grudnia
w domu juz dwie córki, ale z mężem prawie od dwóch lat staraliśmy się o kolejne maleństwo, , troche byłam stymulowana Clostilbegyem, a teraz juz całkiem odpuściłam - pogodziłam się , że juz będziemy we czwórkę
Ja też pracuje w szkole, ale pewnie dociagne do czerwca. Znaleźć nauczyciela będzie ciężko na moje miejsce, a nie chce robić dyrekcji kłopotów.Dziewczyny powiedzcie od którego tygodnia ciąży jesteście na L4 albo planujecie być???
Ja planuję po USG serduszkowym pożegnać się ze szkołą i zarazkami na czas ciąży. A wy?