reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Smerfetka może i się zorientują, ale trudno czasem i tak bywa. Nie ma co myśleć co powiedzą inni [emoji6]
Mnie się skończył macierzyński, wykorzystałam zaległy urlop i planowaliśmy od razu drugie maleństwo, dlatego wzięłam jeszcze 3 miesiące urlopu wychowawczego. I tak się dobrze złożyło... ;-) planuje iść na zwolnienie [emoji39] Każdy się dopytuje czy wracam ale szef wie że planowałam drugie dziecko więc zaskoczony nie będzie że nie wracam. Liczę że będzie wszystko dobrze i akurat po wychowawczym będzie już odpowiedni czas aby wszystkim powiedzieć.

reklama
Nieśmiało się witam ;)
pierwszy test zrobiony w blue monday- druga jasna kreska, na drugi dzień już gruba krecha od razu :)
bete tez zrobiłam bo nie wierzyłam -1200 w 32DC, 2400 w 34 DC
termin wychodzi na 29 września OM 23 grudnia

w domu juz dwie córki, ale z mężem prawie od dwóch lat staraliśmy się o kolejne maleństwo, , troche byłam stymulowana Clostilbegyem, a teraz juz całkiem odpuściłam - pogodziłam się , że juz będziemy we czwórkę :)

Ostatnia edycja:
@Mamawrzesniowa gratulacje! [emoji4]
Bo podobno najwięcej zależy od psychiki i tego co jest w głowie, ale czasem trzeba pomóc farmakologicznie. Najważniejsze że się udało i jest! Piękna beta i oby tak dalej [emoji4]

Mamawrzesniowa, gratulacje!
Dziękuję dziewczyny :) z 1 strony nadal sie boje jak głupia, a 2 idziemy na kolację z mężem świętować :D

Dziękuję za miłe przyjęcie:)
dawno temu w poprzednich ciążach byłam na e-mamie , ale teraz tam niewiele się dzieje, dlatego szukam miejsca dla siebie i mam nadzieję,że znalazłam :)

Do lekarza ide dopiero 8 lutego . Na razie do pracy nie chodzę , bo wzięłam urlop na ferie .
Póki co o ciąży wie tylko mój mąż, Pani z laboratorium i koleżanka z pracy, która mnie wyczaiła jak wzięłam dwie opieki z powodu przeziębienia na ostatni weekend

reklama
Potwierdzone [emoji6] wg USG 6t1d. Serce bije, malusi ma 4mm [emoji6] po za tym wszystko w normie w porządku. Mamy dwóch chłopaków także założona rózowa karta ciąży może da dziewuszke [emoji23] na sport lekarz wyraził zgode także dzisiaj chyba na mate wskakuje, potrzebuje chyba doładowania endorfin do dwóch tygodniach stresu.

Do góry