reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Smerfetka może i się zorientują, ale trudno czasem i tak bywa. Nie ma co myśleć co powiedzą inni [emoji6]
Mnie się skończył macierzyński, wykorzystałam zaległy urlop i planowaliśmy od razu drugie maleństwo, dlatego wzięłam jeszcze 3 miesiące urlopu wychowawczego. I tak się dobrze złożyło... ;-) planuje iść na zwolnienie [emoji39] Każdy się dopytuje czy wracam ale szef wie że planowałam drugie dziecko więc zaskoczony nie będzie że nie wracam. Liczę że będzie wszystko dobrze i akurat po wychowawczym będzie już odpowiedni czas aby wszystkim powiedzieć.

reklama
Nieśmiało się witam ;)
pierwszy test zrobiony w blue monday- druga jasna kreska, na drugi dzień już gruba krecha od razu :)
bete tez zrobiłam bo nie wierzyłam -1200 w 32DC, 2400 w 34 DC
termin wychodzi na 29 września OM 23 grudnia

w domu juz dwie córki, ale z mężem prawie od dwóch lat staraliśmy się o kolejne maleństwo, , troche byłam stymulowana Clostilbegyem, a teraz juz całkiem odpuściłam - pogodziłam się , że juz będziemy we czwórkę :)

Ostatnia edycja:
@Mamawrzesniowa gratulacje! [emoji4]
Bo podobno najwięcej zależy od psychiki i tego co jest w głowie, ale czasem trzeba pomóc farmakologicznie. Najważniejsze że się udało i jest! Piękna beta i oby tak dalej [emoji4]

Mamawrzesniowa, gratulacje!
Dziękuję dziewczyny :) z 1 strony nadal sie boje jak głupia, a 2 idziemy na kolację z mężem świętować :D

Dziękuję za miłe przyjęcie:)
dawno temu w poprzednich ciążach byłam na e-mamie , ale teraz tam niewiele się dzieje, dlatego szukam miejsca dla siebie i mam nadzieję,że znalazłam :)

Do lekarza ide dopiero 8 lutego . Na razie do pracy nie chodzę , bo wzięłam urlop na ferie .
Póki co o ciąży wie tylko mój mąż, Pani z laboratorium i koleżanka z pracy, która mnie wyczaiła jak wzięłam dwie opieki z powodu przeziębienia na ostatni weekend

reklama
Potwierdzone [emoji6] wg USG 6t1d. Serce bije, malusi ma 4mm [emoji6] po za tym wszystko w normie w porządku. Mamy dwóch chłopaków także założona rózowa karta ciąży może da dziewuszke [emoji23] na sport lekarz wyraził zgode także dzisiaj chyba na mate wskakuje, potrzebuje chyba doładowania endorfin do dwóch tygodniach stresu.

Do góry